Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο Μπόλαρης στην Αλεξάνδρεια καλεσμένος του Στέλιου Ρεβίθη / Η κατάσταση είναι κρίσιμη και απαιτούνται συνεργασίες

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε χτες το βράδυ ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης στην κεντρ. Μακεδονία Μάρκος Μπόλαρης καλεσμένος του Στέλιου Ρεβίθη. Ο κ. Ρεβίθης κάλεσε τον....
επικεφαλής του συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" στον οποίο μετείχε ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο νομό Ημαθίας στις πρόσφατες εκλογές να παραβρεθεί σε ένα δείπνο που έκανε με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής. Σ΄ αυτό συμμετείχαν συνυποψήφιοί του στο ψηφοδέλτιο καθώς και πολιτικοί φίλοι του.
Η πολύωρη συζήτηση που έγινε στο τραπέζι είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού ο έμπειρος βουλευτής και πρώην υφυπουργός γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα της πολιτικής ζωής του τόπου και είναι γνώστης των εξελίξεων αλλά και των σεναρίων που διακινούνται εντός του κοινοβουλίου για τις πολιτικές εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες.
Βέβαια, δεν θα μπορούσε να αποφύγει ερωτήσεις για την επικείμενη όσο και βεβαία κατά πολλούς προσχώρησή του ή συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τις κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου που φέρνουν τόσο τον Βενιζέλο όσο και την συγκυβέρνηση στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης.
Ο Μ. Μπόλαρης δεν διέψευσε κανένα σενάριο ούτε και εκδοχή λέγοντας ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτούνται συνεργασίες και συνέργειες. 
Τον ρωτήσαμε ως ΧΡΟΝΙΚΑ αν και η όποια απόφασή του στο άμεσο μέλλον θα έχει χαρακτήρα συλλογικής απόφασης ως παράταξη ή θα είναι δική του προσωπική υπόθεση. Η απάντησή του ήταν ότι όπως το εγχείρημα των περιφερειακών εκλογών ήταν συλλογική απόφαση έτσι και η όποια απόφαση θα ληφθεί θα έχει επίσης συλλογική χροιά και χαρακτήρα.

Είναι προφανές ότι οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς. Ακούστηκε στην ομήγυρη ότι πιθανόν να έχουμε εξελίξεις λίαν συντόμως, πολύ πριν την προεδρική εκλογή. Ίδωμεν.

Στην πρόσκληση του Στέλιου Ρεβίθη ανταποκρίθηκαν ο Δημ. Μούρνος που ήταν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στην Ημαθία και οι υποψήφιοι σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο ο φαρμακοποιός Ν. Ανεσίδης, ο γιατρός από τη Νάουσα Ταπλίδης Αντώνης και βέβαια ορισμένοι πολιτικοί φίλοι της παράταξης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπόλαρης καλά λες οτι ετοιμάζει κάτι. Εγώ να ρωτήσω αν ετοιμάζει κάτι ο Στέλιος;
Πολύ θα ήθελα να τον έβλεπα να ασχολείται με τα κοινά γιατί είναι άξιος και ικανός και μπορεί να προσφέρει στον τοπο μας.
Ένας παλιός γνωστός του