Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Στον "αέρα" η ιντερνετική πύλη πολιτιστικού περιεχομένου του δήμου Αλεξάνδρειας

Η διαδικτυακή πύλη πολιτιστικού περιεχομένου του δήμου Αλεξάνδρειας παρουσιάστηκε σήμερα στους... εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης και σε εκπροσώπους (λιγοστούς) των πολιτιστικών συλλόγων από την εταιρία που υλοποίησε το έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ.
Η πύλη αυτή ήδη βρίσκεται στον ιντερνετικό "αέρα" και διαθέτει πάρα πολλές χρηστικές πληροφορίες (φωτογραφικό υλικό κλπ) του συνόλου των χωριών του δήμου αλλά και της έδρας του δήμου, των αξιοθέατων και πλήθος λαογραφικών και ιστορικών στοιχείων που είναι διαθέσιμα σε κάθε έναν που έχει ενδιαφέρον να τα δει, να τα σχολιάσει αλλά και να προσθέσει δικό του αρχειακό υλικό.
Επίσης, μέσω αυτής της πλατφόρμας μπορεί ο κάθε χρήστης να κάνει κράτηση εισιτηρίων σε παραστάσεις του δήμου, να δανειστεί βιβλία από τις δημοτικές βιβλιοθήκες κλπ

Μέσω της ίδιας πύλης μπορεί να προβληθούν μια σειρά επιχειρήσεων εστίασης, καταλύματα κλπ που δραστηριοποιούνται στον δήμο Αλεξάνδρειας με σκοπό να αναδειχτούν και να ενταχτούν σε κάποιο πρόγραμμα τουριστικών επισκέψεων.

Την έναρξη της ημερίδας έκανε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παν. Γκυρίνης και στη συνέχεια ανέλαβαν την παρουσίαση η ειδική συνεργάτης του δημάρχου Σ. Κωταϊδου, ο χοροδιδάσκαλος Αχ. Τσιάρας και οι εκπρόσωποι της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: