Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Όποιος γραμματέας ΝΕ θέλει να είναι υποψήφιος πρέπει να παραιτηθεί τώρα / Δήλωση Τσίπρα στους γραμματείς

Δημ. Χαμπίδης
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα διαπιστώσουμε αν θα είναι τελικά ή όχι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο νυν γραμματέας της οργάνωσης της Ημαθίας Δημ. Χαμπίδης. Η εντολή Τσίπρα ήταν σαφής και κατηγορηματική κατά την Σαββατιάτικη σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα με τους γραμματείς όλων των νομαρχιακών οργανώσεων: Όποιος θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής πρέπει τώρα να παραιτηθεί, είναι ασυμβίβαστο.

Ο Χαμπίδης, ως γνωστόν ήταν στο.... πρόσφατο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής και κατά κοινή ομολογία δεν τα πήγε καθόλου καλά. Στις εκλογές του Μαϊου ΄12 κατατάχθηκε μόλις πέμπτος πλην όμως ουδέποτε δήλωσε σαφώς και ευθαρσώς ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Συνεργάτες του και άνθρωποι που συναναστρέφονται μαζί του δεν αποκλείουν ακόμα μια, μια τελευταία προσπάθεια του γραμματέα να εκλεγεί βουλευτής.
Βέβαια, η εκλογή δεν είναι εύκολη και το γνωρίζει και ο ίδιος ο γραμματέας που ως συνεργάτης του Προέδρου του κόμματος είναι κοινό μυστικό ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αποκτήσει κεντρικό κρατικό αξίωμα. Οπότε, προς τι το κυνήγι της βουλευτικής έδρας.
Όποια κι αν είναι η απόφαση θα δείξει στο άμεσο μέλλον αφού είτε παραιτηθεί είτε όχι ανοίγοντας το δρόμο σε κάποιον νέο υποψήφιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχει κανενα νοημα να ειναι ξανα υποψηφιος γιατι ξανα θα φαει μεγαλη πικρα