Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η παράταξη Γκιόνογλου απαντά σκληρά στον απερχόμενο δήμαρχο Δημητριάδη και καταμαρτυρεί τα μύρια όσα

Μετά τα επιλεκτικώς διαλεγμένα δημοσιεύματα περί των χρεών της ΕΔΑΝΑΛ, με την δικαιολογημένη αχρωματοψία στα όσα τραγελαφικά, παράτυπα και...
εν πολλοίς παράνομα συμβαίνουν στο Δήμο μας και ερευνούν εισαγγελείς, και επειδή η ατιμωρησία φέρνει ασυδοσία, είχαμε την παρέμβαση του δημάρχου κ. Δημητριάδη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του "ΓΑΣ Αλεξάνδρεια" όπου ούτε λίγο ούτε πολύ θυμήθηκε να αναφερθεί στα χρέη της ΕΔΑΝΑΛ, που όπως είπε φτάνουν τα € 2.300.000 και ως εκ τούτου δεν του επέτρεπαν παραμονές εκλογών να φανεί γαλαντόμος "δωρίζοντας" στο σωματείο κάποια χρηματοδότηση προφανώς αναμένοντας κάποια ανταπόκριση.

Αναλυτικά αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση μας καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί της ΕΔΑΝΑΛ, αράδα-αράδα, όμως είμαστε υποχρεωμένοι μετά την απρόκλητη πρόκληση και για να μην θεωρηθεί προεκλογική αδυναμία να του θυμίσουμε τα εξής όσον αφορά τα χρέη και το παραμύθι του “ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ”:

  1. Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Φυσικών Πόρων Μελίκης – ο πραγματικά αγιάτρευτος ασθενής – χρέωσε τους δημότες με € 250.000 από πρόστιμο του ΣΔΟΕ επειδή ως άλλη ΜΚΟ (που είναι και της μόδας) δεν έκοβε τιμολόγια.
  2. Η ίδια ΔΕΑΦΠ Μελίκης ελέγχεται δικαστικά για πάρα πολλά "σαρανταπεντάρια" (κοντά στο εκατομμύριο) επειδή δεν έστελνε για έλεγχο τα χρηματικά εντάλματα αλλά κατά σύμπτωση τα ίδια κάηκαν και στον εμπρησμό του Δημαρχείου Μελίκης.
  3. Με τον προϋπολογισμό του 2011 πληρώθηκαν χρέη ΜΕΛΙΚΗΣ ποσού € 630.000 και στο τεχνικό πρόγραμμα του 2014 (κωδικός 06.00.12) υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση ύψους € 963.040,51 για εξόφληση παλαιών χρεών!!!
  4. Στην κατασκευαστική Πλατέος δεν τελείωσε ακόμα η εκκαθάριση (αλήθεια, γιατί;) και μόνον για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για κάλυψη χρεών πλήρωσαν οι δημότες κοντά στα € 760.000.
  5. Για €450.00 της μελέτης αποχέτευσης του Δήμου Αντιγονιδών ο μελετητής έβγαλε διαταγή πληρωμής και για λίγο προέβη σε κατάσχεση.
  6. Τέλος στο διαδίκτυο διαβάζει κανένας την απελπισία μηχανικών της Αλεξάνδρειας καθώς οι πρόσφατες απευθείας αναθέσεις ενεργειακών μελετών σχολείων ανατέθηκαν σε μηχανικό της Θεσσαλονίκης.
 Ο Συνδυασμός μας παρότι δεν μετέχει στις επερχόμενες εκλογές δεν θα αφήνει τίποτε αναπάντητο.

Η παράταξη:
-        Γκιόνογλου Χ.
-        Ανεσίδης Ν.
-        Ναλμπάντης Κ.
-        Βουλγαροπούλου Μ.
-        Χαλκίδης Ι.
-        Σαρακατσάνος Ν.
-        Λαμπίρη Α.
-        Κιρκιλιαννίδης Ι.
-        Δριστάς Σ.

-        Τασιόπουλος Α.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητριάδης και η παρεούλα του, που έχουν εναγάγει την αδιαφάνεια σε εθνικό σπορ, εξακολουθεί να διοικεί όχι ως Δήμαρχος Αλεξάνδρειας,. Πώς διαφορετικά να εξηγηθεί το γεγονός ότι οι ασφάλειες των αυτοκινήτων δύνονται σε ασφαλιστή στη Βέροιας, μελέτες μηχανολόγων – μηχανικών στη Θεσσαλονίκη , αναθέσεις έργων σε σύμβουλο τις παράταξης του, φυσικά όχι στο όνομα του, αλλά σε όνομα τρίτου, περιμένουμε ακόμη το πόρισμα του εμπρησμού τις Μελίκης, και πόσα άλλα ακόμη!! Αλήθεια κ Δημητριάδη, δημοτικά τέλη από πού εισπράττεται από την Βέροια, η από την Θεσσαλονίκη? Και τι παράδειγμα δύνεται στους πολίτες, για να στηρίξουν τους επιστήμονες, και γενικά τον εμπορικό κόσμο τις Πόλης μας?