Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Του είπε "ΟΧΙ" ο Γ. Μοσχόπουλος, περιμένει την οριστική απάντηση του Κίμωνα / Τόσο καλά τα πάει ο Δημητριάδης. Σκίζει

Ο Γιάννης Μοσχόπουλος είπε "ΟΧΙ" στην πρόταση
Δημητριάδη που ήταν άκρως δελεαστική
Έχει πολύ πλάκα τελικά. Βγαίνει με στόμφο το επιτελείο του απερχόμενου πανικόβλητου δημάρχου Δημητριάδη και διακινεί ότι έκλεισε και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μοσχόπουλος.
Αρχίζουν να ανοίγουν μπύρες και κρασιά για να γιορτάσουν τη νίκη τους από τώρα και μοιράζουν και τις...
θέσεις. Τις αμειβόμενες εννοείται.

Και δεν περνάνε ούτε πέντε μέρες και μαθαίνουμε ότι ο Γ. Μοσχόπουλος (φωτ. επάνω)  έδωσε ξεκάθαρη αρνητική απάντηση στον απερχόμενο πανικόβλητο Δημητριάδη και πέφτει κατήφεια και οδυρμός.
Και τι θα κάνουμε τώραααααα. Τι θα απογίνουμε οι φτωχοίιιιιιι!!!
Κλάμα να δείτε εσείς. Και των γονέων.
Και αρχίζει το γνωστό τροπάρι. Αρχίζει το κουτσομπολιό με τον γνωστό κατινίστικο τρόπο από τους γνωστούς διακινητές που μπορούν να τα πουν όλα αρκεί να πετύχουν τον σκοπό τους.
Ο Μοσχόπουλος λοιπόν τέλος. Και όσοι χάρηκαν χάρηκαν. Πάμε για άλλα τώρα.

Όπως λόγου χάριν για την υποψηφιότητα του Κίμωνα Παράσχου (φωτ. Δίπλα) που και αυτή φρόντισαν να την διακινήσουν για να αντιπαρατεθούν στην μεγάλη χασούρα που έχουν από τις συνεχείς διαρροές συμβούλων και τις συνεχείς «πόρτες» που τρώει ο απερχόμενος πανικόβλητος Δημητριάδης.
Αλήθεια, γιατί δεν ανακοινώνει τους νέους, τα μεγάλα ονόματα ο πανικόβλητος;

Γιατί δεν τους ανακοινώνει ώστε να δημιουργήσει κλίμα και αφήνει τους στενούς του συνεργάτες να εκτίθενται λέγοντας στα καφενεία ότι «ο δήμαρχος έχει το ψηφοδέλτιο έτοιμο και θα το ανακοινώσει την Δευτέρα». Πέρασαν τέσσερις Δευτέρες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Γιατί;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση ,δύο σχόλια έχω να κάνω, Πρώτον δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας σοβαρός άνθρωπος του βεληνεκούς του Γιάννη Μοσχόπουλου θα μπορούσε να βάλει το όνομα του ανάμεσα στους σημερινούς διοικούντες με τις τόσες εκκρεμότητες που έχουν με την Δικαιοσύνη και όχι μόνο. Δεύτερο με τον Κίμωνα Παράσχο δεν ξέρω πόσο σοβαρά μπορεί να ασχοληθεί κανείς μαζί του , ο άνθρωπος έχει χάση πολύ καιρό τώρα το αίσθημα τις σοβαρότητας. Είναι δυνατόν να έχει ψηφίσει και να έχει κάνει αγώνα υπέρ του Δημητριάδη το 2010 να βάζει υποψηφιότητα για συμπαραστάτης του Δημότη να παίρνει μία ψήφο!!!!! Και να είναι υποψήφιος τώρα με τον Δημητριάδη? Όμως εκεί που σταματά η λογική, αρχίζει ο μεγάλος Κίμωνας!!!