Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Χιλιάδες λαού παρακαλάει τον Δημητριάδη να είναι ξανά υποψήφιος / Με λεωφορεία πηγαίνουν στο Πλατύ οι συμπολίτες!!!


Το ακούσαμε κι αυτό. Μαθημένος στην διαστροφή της πραγματικότητας ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας δεν αντιλαμβάνεται πότε πρέπει να βάλει ένα όριο στα μυθεύματα και στην υπερβολή που διακρίνει τους λόγους του. Είπε απαντώντας σε ερώτηση που τέθηκε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη την Δευτέρα το εξής αμίμητο: Αποφάσισα να ξαναβάλω υποψηφιότητα για δήμαρχος γιατί με θέλουν, με πιέζουν οι συνδημότες μου περισσότερο από ότι με πίεζαν το 2010

Ο Φώτης τελικά είναι μεγάλος πολιτικός της...
παλιάς εποχής. Δέχτηκε πίεση το 2010 από το λαό του νέου δήμου Αλεξάνδρειας και υπέκυψε στην πίεση. Δεν το ήθελε να εμπλακεί στα του δήμου αλλά για το καλό του τόπου και για το λαό που τον πίεζε πήρε την απόφαση τότε και έβαλε υποψηφιότητα.
Τώρα δε, το 2014 και μετά από το πολύ πετυχημένο έργο που παρουσίασε, από το τεράστιο έργο που έγινε σε όλον το δήμο, ο λαός αυθόρμητα τον παρακαλάει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Και αναρωτιώμουνα εγώ το τελευταίο διάστημα για το που πήγαιναν αυτά τα λεωφορεία κάθε απόγευμα με κατεύθυνση προς το Πλατύ. Πήγαινε ο λαός από τα χωριά στο σπίτι του στο Πλατύ και τον παρακαλούσε γονυπετής να μην τον αφήσει ορφανό και φύγει από τη δημαρχεία. 
Αμ πως, νομίζατε ότι έχουμε δήμαρχο άκαρδο και άπονο; Έχουμε δήμαρχο με μεγάλη καρδιά και ο οποίος θα βάλει στην άκρη τα προσωπικά του συμφέροντα, θα σφίξει τα δόντια του και θα συνεχίσει να δουλεύει για το καλό του δήμου και των δημοτών.
Μια πληροφορία που έχουμε ότι ένας εκ των δημοτών από χωριό της δημοτικής ενότητας Μελίκης του είπε με ουρλιαχτό πριν λίγες μέρες ότι αν σκεφτεί να φύγει και να μην είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος αυτός θα αυτοκτονήσει, ελέγχεται για την αξιοπιστία της.
Μιλάμε για πολύ παρακαλετό και πολύ λαό που τον θέλει τον απερχόμενο Φώτη Δημητριάδη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεύτε τελεφταίων ασπσμών!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του Δήμου το πόθεν έσχες του Δημάρχου, Αντιδημάρχων, κ λ π όπως προβλέπεται από το Νόμο? Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος????

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε σίγουρος πως ο κ Δημητριάδης θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος? Μήπως αντί αυτού θα είναι ο κ Β……….ς???

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν δημοσιεύονται τα ονόματα των Δημάρχων που υπάρχουν στην λίστα του Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου??

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο ήλιος θα βγει από την δύση, και όταν το γομάρι θα γεννήσει ,τότε και ο Δημητριάδης θα ξανά κυβερνήσει!!

Ανώνυμος είπε...

Το λαϊκό άσμα του αξέχαστου Βασίλη Τσιτσάνη, που τραγούδησε η επίσης αξέχαστη Μαρίκα Νίνου, το αφιερώνω στην απερχόμενη Διοίκηση του Δήμου . Ο πρώτος στοίχος του τραγουδιού λέει. Τα λερωμένα τα άπλυτα, τα παραπεταμένα, μάστα και φύγε φίλε μου, δεν κάνεις ποια για μένα, κοντά σε μένα έβγαλες τα μπατηρήματά σου, θα φύγεις τώρα και θα δω τα αποτελέσματα σου………..