Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αν μπει υποψήφιος τότε αλλάζουν όλα στο Πλατύ / Υποψηφιότητα για τον Γκυρίνη

Όλες οι παρατάξεις στον δήμο Αλεξάνδρειας βρίσκονται σε αναβρασμό και αναζήτηση υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Ο νυν δήμαρχος βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να συναντάει συνεχώς αρνητικές απαντήσεις και ..ανακλήσεις με αποτέλεσμα νιώθει ανασφαλής και... πανικόβλητος.
Η πλευρά Γκυρίνη βρίσκεται σε μια ευχάριστη κατάσταση αναζήτησης και αποδοχής των προτάσεών της και η πρόσκλησή της σε συμπολίτες για συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο βρίσκει μεγάλη αποδοχή.
Η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αναζήτηση υποψηφίων όπως και η πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον Χρήστο Αλευρά.

Πάντως, αυτό που χτες με είπε ένας γνωστός συμπολίτης που ασχολήθηκε τόσο στο πρόσφατο παρελθόν όσο και τώρα με την αυτοδιοίκηση και προέρχεται από τον συντηρητικό χώρο με έκανε μεγάλη εντύπωση.
Με είπε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του και το πιθανότερο είναι να μπει ως υποψήφιος του Π. Γκυρίνη στην δημοτική ενότητα Πλατέος. Άμα τελικά είναι υποψήφιος τότε θα αλλάξει εντυπωσιακά τις ισορροπίες στο Πλατύ, το χωριό του απερχόμενου δημάρχου.
Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε στις εκλογές αυτές

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΧΡΗΣΤΟ Η ΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος ψηφισει νουδουλα και πασοκακι καλα να παθει. Ο λυκος το τομαρι αλλαζει. Και αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους λυκους.