Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Στους αγρότες της Ημαθίας η Χαραλαμπίδου με κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ / VIDEO

Πολυμελές ήταν το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ που επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το μπλόκο των αγροτών στην Αλεξάνδρεια με επικεφαλής την βουλευτίνα Δέσποινα Χαραλαμπίδου που...
προ ημερών χρίστηκε και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας. Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ όμως βρήκε μια ψυχρή αντιμετώπιση που σε ορισμένες στιγμές γινότανε και αγενής αφού υπήρχαν ορισμένοι αγρότες με αντίθετα πολιτικά «πιστεύω» που ένοιωθαν την υποχρέωση να υπερασπιστούν με την στάση τους επιτιθέμενοι στο κλιμάκιο την Κυβέρνηση Σαμαρά και τη ΝΔ.
Το κλιμάκιο αποτελούσαν εκτός της κ. Χαραλαμπίδου οι βουλευτές Λ. Αμανατίδου, Τ. Κουράκης και Γιάννα Γαϊτάνη, ο περιφερειακός σύμβουλος Τ. Θεοδωρόπουλος και τοπικά στελέχη όπως ο Χρ. Αντωνίου και ο Λ. Κιοσέογλου, μέλη της ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές έφτασαν στο μπλόκο γύρω στις 11:30 πμ και βρήκαν στο χώρο γύρω στους τριάντα αγρότες και τον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Παν. Μεσσαλά που τους είπε ότι καθολική επιθυμία των αγροτών είναι μην παρεισφρήσουν τα κόμματα στον αγώνα τους διότι η ενότητά τους κρέμεται από μια κλωστή.
Η Δ. Χαραλαμπίδου ήταν σαφής στην απάντησή της λέγοντας ότι δεν ήρθε να κάνει πασαρέλα ούτε να δείξει τον δρόμο του αγώνα. Αυτόν θα τον επιλέξουν οι αγρότες από μόνοι τους. Αυτό που ήρθε να κάνει είναι να εκφράσει την συμπαράσταση του κόμματος στον αγώνα τους, να τους ακούσει, να συζητήσει μαζί τους ώστε να εμπλουτιστεί ακόμα καλύτερα το αγροτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε τους αγρότες να συνεχίσουν με την ίδια αγωνιστική τακτική και «αύριο που θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ» και να κάνουν συνεχώς έλεγχο όλων των δεσμεύσεων και υποσχέσεων που τώρα δίνονται.

Μικρές τοποθετήσεις έκαναν και οι άλλοι βουλευτές πλην όμως ουσιαστική κουβέντα δεν έγινε αφού όπως αντιληφθήκαμε δεν είχε γίνει ουσιαστική προεργασία ούτε καν απλή ενημέρωση των αγροτών ότι θα γίνει η επίσκεψη. 

Αποκορύφωμα της ανοργανωσιάς ήταν το γεγονός ότι τόσο η ανακοίνωση της ΝΕ Ημαθίας όσο και της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για επίσκεψη της Χαραλαμπίδου και όχι ολόκληρου κλιμακίου του κόμματος…

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε στην συνέχεια την Κουλούρα και τον Κοπανό Νάουσας όπου υπάρχουν μπλόκα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιός θα πληρώσει τα αιτήματα των αγροτών?Μπορεί να απαντήσει ο σύριζα?

Unknown είπε...

Για να παρεις απαντηση πρεπει να μαθεις να συνδιαλεγεσαι..και να σεβεσαι τον συνομιλιτη...

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή τα πρόβατα τα οδηγεί ο βλάκας βοσκός. Εσυ τι είσαι του τσύριζα?