Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο Νίκος Μπέκης υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας με τον ΣΥΡΙΖΑ / Ποιοι ήταν οι άλλοι δυο "ανταγωνιστές" του

Πολύωρη ήταν η χτεσινή διαδικασία στη Βέροια μεταξύ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που κλήθηκαν να αποφασίσουν μεταξύ ποιων θα επιλέξουν έναν και τον οποίον θα προτείνουν στην ολομέλεια της Δημοτικής Κίνησης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ώστε η κίνηση να καταλήξει στον επικεφαλής της.


Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας είναι...
ο γνωστός αγωνιστής συνδικαλιστής της ΕΛΜΕ Ημαθίας Νίκος Μπέκης και προσωπικά θεωρώ ότι δίνει ένα αριστερό πρόσημο στο χώρο και στις εκλογές αυτές για τον δήμο Βέροιας. Άνθρωπος ενωτικός, αγωνιστής στον επαγγελματικό του χώρο θήτευσε για χρόνια ως πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας εκλεγμένος με την παράταξη των Παρεμβάσεων.
Η φωτ. από το: http://ammosimathia.blogspot.gr
Ο Ν. Μπέκης προκρίθηκε ως η καλύτερη επιλογή από τις τρεις που έπεσαν στο τραπέζι και τέθηκαν στην διαδικασία της κρίσης των μελών του κόμματος στην Βέροια.
Οι άλλοι δυο που ενδιαφέρθηκαν για την θέση του υποψήφιου δημάρχου είναι το μέλος της ΝΕ Ημαθίας Τάκης Αδάμος, μηχανικός στο επάγγελμα και ένας Αποστολόπουλος, δικηγόρος στο επάγγελμα που έγινε μέλος στον ΣΥΡΙΖΑ μόλις πριν από ένα επτάμηνο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας δεν εχει στελέχη ικανά να ηγηθούν του σχήματος και κάθε φορά ψάχνει επικεφαλής αριστερά και δεξιά. Το είδαμε το έργο πριν από 4 χρόνια με την απολίτικη υποψηφιότητα Σαββαΐδου, το βλέπουμε και σήμερα. Τι φοβικά σύνδρομα είναι αυτά που διακατέχουν το ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας; Και μην πει κάποιος πως αυτή η επιλογή συνιστά διεύρυνση γιατί η επιλογή Μπέκη αναδείχθηκε κατόπιν των παραιτήσεων των κομματικών υποψηφιοτήτων, παραιτήσεις που "επιβλήθηκαν" λόγω της εσωκομματικής αντιπαλότητας.