Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Οριστική και τυπικά η ρήξη Γιάννη Γκιουρτζή με τον Φ. Δημητριάδη

Οριστική και τυπικά η ρήξη Γιάννη Γκιουρτζή με τον Φ. Δημητριάδη
Ήταν μια προδιαγραμμένη πορεία και χτες δόθηκε το τέλος. Ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Γιάννης Γκιουρτζής υπέβαλλε σήμερα το... πρωί την παραίτησή του στην γραμματεία του συμβουλίου επικαλούμενος "πολιτικούς λόγους".
Η ρήξη του κ. Γκιουρτζή με την διοίκηση και ειδικότερα με τον δήμαρχο Δημητριάδη όσο και με τον αντιδήμαρχο Κούγκα ήταν οριστική και χωρίς επιστροφή όταν προ μηνών έλαβαν χώρα διάφορα γεγονότα που έχουν αναφερθεί στην συνέντευξη που έδωσε προ μηνός στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm.

Ο Γ. Γκιουρτζής έκοψε κάθε δίαυλο επικοινωνίας και επιστροφής στην ομάδα της πλειοψηφίας εκστομίζοντας βαριές κατηγορίες για πολιτική ανεπάρκεια του δημάρχου. Η αυτονόητη κατάληξη θα ήταν η διαγραφή του από την ομάδα της πλειοψηφίας με πρωτοβουλία του δημάρχου αλλά αυτό δεν έγινε εξ αιτίας της τακτικής της αναμονής που επέλεξε ο απερχόμενος δήμαρχος ευελπιστώντας ότι θα κλείσει με ομαλό  τρόπο η "παρεξήγηση". Ωστόσο, αυτό δεν έγινε και ο κ. Γκιουρτζής πήρε την πρωτοβουλία και αποχώρησε και με τυπικό τρόπο από την πλειοψηφία και πλέον θα είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η προσχώρηση του Γ. Γκιουρτζή στο ψηφοδέλτιο του Δημητριάδη το 2010 ήταν αυτή που έδωσε τον "αέρα" της νίκης στην παράταξη. Η αποχώρησή του αποτελεί πλέον πλήγμα στην διοίκηση  και προσωπικά στο πρόσωπο του Δημητριάδη και η συμπαράταξη του Γκιουρτζή με τον υποψήφιο δήμαρχο Π. Γκυρίνη αποτελεί καθοριστικό παράγοντα νίκης για την παράταξη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Γιάννη Προχωρά μπροστα

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ, μία είναι η λύση, αέρα-αέρα να φύγει η χολέρα!!!