Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ο Γκυρίνης κατηγορεί τον Ναλμπάντη θέλοντας να ακυρώσει την ηθική ακεραιότητα του αντιπάλου του!!! Πόσο πιο χαμηλά ακόμα;

Δήμαρχος με πενταετή θητεία, ο Γκυρίνης, εκφωνεί ομιλία 40 λεπτών και συνειδητά επιλέγει να αφιερώσει πάνω από το ένα τρίτο (16 λεπτά) στον Ναλμπάντη αποκαλώντας τον "ο πρώην συνεργάτης μου". Επιλεγει συνειδητά να τον σπιλώσει αφήνοντας υπονοούμενα ότι κάτι θα πρέπει να έκανε ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ στο έργο της..... επέκτασης της αποχέτευσης αφού βρίσκονται στο σκαμνί του κακουργιοδικείου Θεσσαλονίκης κάποιοι υπάλληλοι που παρέλαβαν το έργο ενώ "αυτός κρύβεται"!!!
Ναι, ο Γκυρίνης ευθέως και απολύτως σαφώς καταγγέλει τον Ναλμπάντη ότι θα έπρεπε να βρίσκεται κι αυτός κατηγορούμενος μαζί με τους υπαλλήλους για τους οποίους όμως εύχεται να αθωωθούν. Τώρα, πως γίνεται να είναι ένοχος ο Ναλμπάντης και αθώοι οι υπάλληλοι μόνο ο Γκυρίνης ξέρει που έχει αναγορευτεί σε εισαγγελέα και βάζει γυαλιά στους δικαστές. Τι να ξέρουν αυτοί μπροστά στο μεγαλείο του πανικόβλητου απερχόμενου δημάρχου.

Για να συμβάλλω στην αλήθεια θα σας πω το εξής. Ο Γκυρίνης το 2015 θέλοντας να κάνει ψηφοδέλτιο απευθύνθηκε στον Ναλμπάντη. Ο Ναλμπάντης ήταν ο πρώτος (κυριολεκτικά) που του έδωσε την ταυτότητά του και είπε δημόσια ότι είναι μαζί του. Και ήταν ως το τέλος χωρίς παζάρια και εκβιασμούς.
Ο Γκυρίνης έγινε αποδέκτης των καταγγελιών του συνδημότη Παπαδήμα Θαν, που του έδωσε ολόκληρο φάκελο κατηγορώντας τον Ναλμπάντη για ατασθαλίες στο εν λόγω έργο και απαίτησε από τον Γκυρίνη να βγάλει από το ψηφοδέλτιο τον Ναλμπάντη. Ο Γκυρίνης εν γνώση του απέρριψε τις αιτιάσεις του καταγγέλοντος και έδειξε πλήρη εμπιστοσύνη στον Ναλμπάντη. Δικαιώθηκε πολιτικά αλλά νομικά αφού η δικαιοσύνη που ερεύνησε την όλη υπόθεση δεν καταλόγισε τίποτα στον Ναλμπάντη παρά μόνο στους υπαλλήλους και τους οποίους παρέπεμψε.
Ο Γκυρίνης ευρισκόμενος σε πανικό και βλέποντας ότι ο Ναλμπάντης τον έχει αποψιλώσει θέλει να τον χτυπήσει κάτω από τη μέση πλήττοντας την ηθική του ακεραιότητα ενώ ταυτόχρονα ζητάει από τους αντιπάλους του η αντιπαράθεση να γίνεται επί τη βάση των προγραμμάτων και όχι με προσωπικές επιθέσεις.
Μιλάμε για πλήρη σύγχυση αν όχι για ευθύ "δούλεμα" από εναν πανικόβλητο απερχόμενο δήμαρχο που βλέπει το πολιτικό του τέλος να έρχεται με φόρα ίσα κατά πάνω του...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρωτησε τον δημαρχο γιατι δεν επιτρεπει να εκδοθει λογαριασμος στο πλατυ?Ενα εργο που παρελαβε αυτος?Εχει προβλημα?Το παρελαβε ο Γκυρινης το εκτελεσε ο Δημητριαδης ολο το πλατυ τους βριζει για ρωτησε εμας στο πλατυ.Αυτο δεν ειναι αποχετευση ειναι κατι αλλο.