Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Ο Ν. Μπρουσκέλης για το Πνευματικό Κέντρο και την βράβευση του αείμνηστου πατέρα του

Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και υποψήφιος βουλευτής του Πασόκ-Κιναλ Νίκος Μπρουσκέλης αποτελούσε προχτές, την βραδυά των εγκαινίων του Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρειας μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη περίπτωση αφού το περί ου ο λόγος κτήριο είναι συνδεδεμένο με τον αείμνηστο πατέρα του Δημήτρη, που την δεκαετία του ΄80 ήταν δήμαρχος στην πόλη και έβαλε τον θεμέλιο λίθο.
Ο γιατρός από τα έδρανα του αμφιθεάτρου είδε με συγκίνηση την μητέρα του και τον γιο του μαζί με τον ανιψιό του να ανεβαίνουν στη σκηνή για να παραλάβουν την τιμητική πλακέτα που έδωσε η απερχόμενη δημοτική αρχή σε όλους τους δημάρχους που συνέβαλαν στο έργο αυτό.
Έγραψε για τη στιγμή αυτή ο Νίκος Μπρουσκέλης τα εξής:

"Είναι φορές που είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν. Αλλά θα το προσπαθήσω. 
Για μας ως οικογένεια, το όραμα του Δ. Μπρουσκελη και των συνεργατών του από το 1985 που ξεκίνησε η προσπάθεια, παρέμενε πάντα ζωντανό: να παραδοθεί προς χρήση το ΠΠΚ Αλεξάνδρειας στους πολίτες του Δήμου μας. Αλλωστε ένας από τους κύριους λόγους της συμμετοχής μου στα δημοτικά δρώμενα το 2014 ήταν αυτός. 
Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι και συγκινημένοι για την σημερινή βραδιά. Έστω κι αν δεν είναι όλα ιδανικά.
Χρέος της επόμενης Δημοτικής Αρχής, να αξιοποιήσει στο έπακρο τον χώρο αυτόν, πιστεύοντας και κεφαλαιοποιόντας την υπεραξία που μπορεί να αποκτήσει για τον τοπο μας. 
Στη φωτογραφία η μητέρα μου Λέλα και τα εγγόνια της, Δημήτρης και Ζάχος στην αποψινή τελετή"

Δεν υπάρχουν σχόλια: