Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Τι είπε στον Πανταζόπουλο μια γιαγιά στη Μελίκη; "Δεν φοβόμαστε την ευθύνη"

Ο Αργύρης Πανταζόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, καταγράφει μια άκρως συγκινητική στιγμή που έλαβε χώρα στην πρόσφατη περιοδεία του στην Μελίκη. Καταγράφει την έκκληση μιας ηλικιωμένης που του ζήτησε να μην τους ξεχάσει μετά τις εκλογές όπως έκαναν οι άλλοι.
Ο Πανταζόπουλος γράφει:

"Να μη μας ξεχάσετε κι εσείς παιδί μου μετά τις εκλογές", ψιθύρισε μια γιαγιά στο αυτί μου. Ήταν μια από τις συγκινητικές στιγμές της περιοδείας μας.
Μου θύμισε ότι στο Συνεδριακό Εκθεσιακό Κέντρο που πρόσφατα εγκαινιάστηκε στην Αλεξάνδρεια υπάρχει μια πλακέτα με τα ονόματα όλων των Δημάρχων που συνετέλεσαν στην αποπεράτωση του έργου.
Αναρωτιέμαι όμως ποιος Δήμαρχος, ποιος αντιδήμαρχος, ποια δημοτική αρχή τολμάει να πάρει την ευθύνη για όλα αυτά που δε γίνονται, για όλα αυτά που γίνονται λάθος, για όλες τις στιγμές που ο δημότης νιώθει ότι ζει σε ένα μέρος που του κάνει την καθημερινότητα δύσκολη.
Ένιωσα ότι η ευθύνη που θα αναλάβω είναι μεγάλη. Χάρηκα όμως γιατί ξέρω ότι εμείς θα φταίμε και για αυτά που θα κάνουμε και γι' αυτά που δε θα κάνουμε.
Εμείς δεν τη φοβόμαστε την ευθύνη. Εγώ την αναλαμβάνω την ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: