Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Περιοδεία Ναλμπάντη στην Μελίκη - Τί είπε

Περιοδεία στην Μελίκη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης, πλαισιωμένος από.....
υποψηφίους δημοτικούς –ες συμβούλους το πρωί της Πέμπτης 18/4. 
Επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες, τους εμπόρους, για να καταγράψει τα προβλήματα του κλάδου. 
Η βελτίωση των υποδομών ανάπτυξης των Λαϊκών Αγορών στα όρια του Δήμου και άλλα επιμέρους θέματα, προστέθηκαν στην ατζέντα της παράταξης με την δέσμευση να διευθετηθούν κατά προτεραιότητα. 
Όπως τονίσθηκε τόσο από τον ίδιο όσο και από τους παρευρισκόμενους υποψηφίους συμβούλους της παράταξης, το θέμα της αποδοτικότερης λειτουργίας των λαϊκών αγορών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και ως τέτοιο θα αντιμετωπισθεί άμεσα. 
Ο κ. Ναλμπάντης επισκέφθηκε και την αγορά της Μελίκης και συνομίλησε με πολλούς επαγγελματίες του στεγασμένου εμπορίου αλλά και κατοίκους της περιοχής. Τα θέματα της καθαριότητας των δημόσιων χώρων καθώς και άλλα σημαντικά, που έχουν παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια, έχουν επίσης συμπεριλήφθη στο πρόγραμμα της παράταξης και στην επόμενη 4ετία δεν θα χαθεί καθόλου χρόνος για την επίλυση τους, διαβεβαίωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος. 
Στις συναντήσεις μου με αγρότες της περιοχής καταγράφηκαν αιτήματα που αφορούν την αγροτική οικονομία και τα προβλήματα που προκάλεσε η πρόσφατη σφοδρή χαλαζόπτωση.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κώστα μου αν δεν κάνω λάθος με τα κοινά ασχολείσαι από το 2002. έχεις δύο τετραετίες με τον Γκιόνογλου ως διοίκηση ,με τετραετία ως αντιπολίτευση , και τώρα τα τελευταία χρόνια με τον Γκυρίνη . Πόσες φορές ήρθες στην Μελίκη για να δεις τα προβλήματα μας? Ήρθες όμως τώρα που είμαστε σε προεκλογική περίοδο, το θεωρείς σωστό αυτό? Παρά το παράπονο μου σου εύχομαι καλή επιτυχία.