Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Σαφής ο Πανταζόπουλος: Θα προσλάβω Γενικό Γραμματέα και δικηγόρο στον δήμο

Σαφής και ευθύς ο Πανταζόπουλος στην ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου στην Αλεξάνδρεια έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα που μπορεί να φαντάζουν ήσσονος σημασίας αλλά για όσους γνωρίζουν δεν είναι. Είναι κομβικής σημασίας.
Ο Αργύρης Πανταζόπουλος ξεκαθάρισε με στόμφο ότι ως αυριανός δήμαρχος θα προσλάβει Γενικό Γραμματέα του.... δήμου που θα είναι εκ του νόμου υπεύθυνος για τον συντονισμό της υπηρεσίας κλπ και θα αποτελεί εξ αντικειμένου την ασπίδα τόσο του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων όσο και της υπηρεσίας από διάφορες κακοτοπιές. Επίσης, θα απαλλάξει τον δήμαρχο από τον φόρτο του γραφειοκρατικού ελέγχου των εκατοντάδων πράξεων και θα το δώσει χρόνο ώστε να επιτελέσει τον πραγματικό ρόλο για τον οποίο έχει εκλεγεί.
Επίσης, ο Πανταζόπουλος είπε ότι δεν είναι δυνατόν ένας δήμος τόσο τεράστιος με εκατοντάδες υποθέσεις στα δικαστήρια να μην διαθέτει μόνιμο δικηγόρο. Αυτό σημαίνει έγκαιρη προετοιμασία για τις υποθέσεις αλλά και γρήγορη αντιμετώπιση διαφόρων ζητημάτων που δεν θα καταλήγουν στα δικαστήρια και θα ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Αξίζουν έπαινοι στον Πανταζόπουλο για τις ξεκάθαρες θέσεις του και αναμένω αντίστοιχες σαφείς απαντήσεις από τους άλλους υποψήφιους δημάρχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: