Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Πήγε ο Ναλμπάντης στη Βέροια να μάθει για την Ανάπτυξη του Γκυρίνη και .... "εντυπωσιάστηκε"

Διαβάζω την είδηση ότι ο Ναλμπάντης και κάποιοι εκ των υποψηφίων συμβούλων μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και πήγαν Βέροια να συναντήσουν τον.....
πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ημαθίας (ΑΝ.ΗΜΑ) Θ. Τεληγιαννίδη για να ενημερωθούν σχετικά με τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται κλπ.
Εκτιμώ ότι τόσο ο Ναλμπάντης όσο και οι υποψήφιοι που τον συνόδευσαν ήταν πολύ περίεργοι να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι το ποσοστό της ανάπτυξης που επέφερε στην Αλεξάνδρεια η πενταετής θητεία του Γκυρίνη ο οποίος αφενός μεν την υποσχέθηκε με τα γνωστά του "δεσμεύομαι" και αφετέρου δεν παραλείπει σε κάθε ομιλία του να αναφέρει το πλούσιο έργο του οδήγησε στην ανάπτυξη τον δήμο συνολικά.
Είχαν μια απορία τα παιδιά και πήγαν να ρωτήσουν αν και πόσα προγράμματα πήρε ο δήμος και στην τελική πόσο ανάπτυξη πέτυχε..

Στην ενημέρωση που δέχτηκαν από τους υπηρεσιακούς διαπίστωσαν ότι η ανάπτυξη είναι σχεδόν μηδενική και ευχήθηκαν οι δήμοι να παίξουν τον ουσιαστικό τους ρόλο διαμεσολαβώντας ανέμεσα στην ΑΝ.ΗΜΑ και τους πολίτες ώστε να γίνεται εύκολη και λειτουργική η προσέγγιση, η προετοιμασία φακέλων και τελικά η εκχώρηση κοινοτικών προγραμμάτων.
Το μήνυμα το πήραν οι του Ναλμπάντη και δεσμεύτηκαν ότι με την διοίκησή του θα δρομολογηθεί νέα πολιτική στο δήμο γιατί αν περίμεναν να δουν χαϊρι με την ανύπαρκτη πολιτική Γκυρίνη και στον τομεά αυτόν ζήτω που καήκαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: