Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Πανταζόπουλος για Πνευματικό Κέντρο: Δεν μπορεί να το καπηλευτεί κανείς

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Αργύρης Πανταζόπουλος έκανε το παρακάτω σχόλιο για το Πνευματικό Κέντρο του οποίου τα εγκαίνια έγιναν προχτές:

"Το Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Ιστορίας και Λαογραφίας του Δήμου Αλεξάνδρειας εγκαινιάσθηκε χθες, περισσότερα από 30 χρόνια από τη θεμελίωση του, στην εκπνοή της πενταετούς θητείας της απερχόμενης δημοτικής αρχής και 2 μήνες πριν τις εκλογές. 
Προφανώς κάθε έργο που γίνεται στον τόπο μας, πόσο μάλλον ένα τέτοιο μεγάλο έργο, είναι σημαντικό και...... ευπρόσδεκτο, υπό οιεσδήποτε συνθήκες. 
Για το έργο αυτό εργάσθηκαν διαχρονικά οι διοικήσεις του Δήμου. Το έργο αυτό ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες και τις δημότισσες. Δεν τεμαχίζεται, δεν διαιρείται, δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης και καπηλείας, δεν μπορεί να ενταχθεί σε ένα νοσηρό προεκλογικό κλίμα προς χάριν ψευδών εντυπώσεων. Το έργο αυτό είναι μεγαλύτερο απ' όλους μας και ως νέα Διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας δεσμευόμαστε ότι θα το λειτουργήσουμε με τη δέουσα προσοχή και σεβασμό και θα το καταστήσουμε σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό του τόπου μας και αιχμή δημιουργίας και ανάπτυξης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: