Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

"Σφήνα" Ναλμπάντη σε Δελιόπουλο με υποψήφιο στο Κεφαλοχώρι! Ανακοίνωσε 4 νέους υποψήφιους

Ακόμα τέσσερις υποψηφιότητες ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το..... ψηφοδέλτιό του καθιστώντας ακόμα πιο "ανταγωνιστικό" έναντι των ανθυποψηφίων του και πλέον βάζει πλώρη για την 2η Κυριακή.
Οι υποψήφιοι που ανακοίνωσε, πλην της Βουλγαροπούλου, είναι νέα άτομα που εμπλέκονται με τα κοινά ωστόσο όμως έχουν την δική τους αυτόνομη παρουσία τόσο στην κοινωνική όσο και επαγγελματική ζωή του τόπου. 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος στο καλοσώρισμά του είπε ότι τόνισε ότι ξεκινά μαζί τους μια συνεργασία στη βάση μιας αμοιβαίας εκτίμησης και κατανόησης του δύσκολου έργου που θα έχει η παράταξη μετά τις εκλογές εφόσον οι συνδημότες τους αναθέσουν με την ψήφο τους την διοίκηση του Δήμου.

«Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και την ίδια διάθεση για να βάλουμε ξανά τον Δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά και είμαι βέβαιος ότι μετά τις 26 του Μάη, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και από τη θέση ευθύνης της διοίκησης του Δήμου, υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Οι νέοι υποψήφιοι είναι:

Δημοτική Κοινότητα Αλεξάνδρειας
Ελένη Χαραλαμπίδου, Πέτρος Πούλιος

Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών
Σωτήρης Νικόπουλος

Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας
Μαρία Βουλγαροπούλου

Όποιος δει τα ονόματα και γνωρίζει έστω και λίγο την ανθρωπογεωγραφία θα διαπιστώσει εύκολα ότι η υποψηφιότητα του Πέτρου Πούλιου δυναμώνει το ψηφοδέλτιο αφαιρώντας από τον Γκυρίνη και το ίδιο θα συμβεί με την υποψηφιότητα του Νικόπουλου από το Κεφαλοχώρι όπου αναμένεται να προκαλέσει ζημιά στον Στ. Δελιόπουλο που αποκτά πλέον έναν ανταγωνιστή στο χωριό του το Κεφαλοχώρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: