Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Το μόνο κέρδος η αύξηση των πωλήσεων καφέδων- Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Γιδά

Καθοδόν για Βέροια, όπου μίλησε σε μια καλή από άποψη συμμετοχής κόσμου συγκέντρωση, ο Μητσοτάκης έκανε μια στάση στην Αλεξάνδρεια. Έδωσε χειραψίες σ΄ αυτούς που τον περίμεναν, βγήκε σέλφι με πιτσιρικάδες και έριξε μια ματιά στο Πνευματικό Κέντρο συνοδευόμενος από τον Γκυρίνη εναγωνίως θέλει να...... πλασαριστεί ως εκλεκτός του κόμματος της ΝΔ υποψήφιος....

Στο παρελθόν αρκετοί αρχηγοί κομμάτων και μάλιστα εν αναμονή πρωθυπουργοί ήρθαν στον Γιδά αλλά ο καθένας εξ αυτών έκανε το αυτονόητο. Πήγαινε στο δημαρχείο, τον υποδέχονταν ο δήμαρχος με έναν φάκελο με τα αιτήματα- προβλήματα της πόλης και γινότανε μια σύντομη γνωριμία που θα αξιοποιούνταν στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Αντιθέτως, είδαμε τον Μητσοτάκη να κάνει αγώνα δρόμου για να σφίξει όσο το δυνατόν περισσότερα χέρια μη γνωρίζοντας ότι το 99% είναι αναντάμ παπαντάμ δεξιοί και θα ψηφίζουν ΝΔ ακόμα και αν αυτό το κόμμα είχε τον Λεβέντη πρόεδρο. Συνεπώς μηδέν εις το πολιτικό πηλίκον.
Είδαμε μια σειρά τοπικών παραγόντων να διαγκωνίζονται για να πιάσουν μια καλή θέση δίπλα του ώστε να προλάβει ο φωτογραφικός φακός που ήταν σε αναμονή να απαθανατίσει για να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία για την πολιτική καριέρα που ορισμένοι ονειρεύονται.
Είδαμε άτομα που έβριζαν τον Μητσοτάκη για την "προδοτική" στάση του στο θέμα της Μακεδονίας (αρχικά, πριν ακόμα υπακούσει στη γραμμή Σαμαρά- Άδωνη) και άτομα που έδιναν συγχαρητήρια στον νεαρό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Καλαϊτζίδη που τον ξεμπρόστιασε από ακροδεξιά να τρέχουν να βγουν σέλφι και να ανταλλάξουν χειραψία.
Η έλευση Μητσοτάκη στο Γιδά ήταν άνευ ουσίας για τον τόπο. Ένα σύντομο πανηγυράκι που τόνωσε τα καφέ του κέντρου στην καλύτερη περίπτωση. Κάτι είναι κι αυτό....

Δεν υπάρχουν σχόλια: