Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ευθεία κριτική Νικόπουλου σε Δελιόπουλο: Μετατρέψατε το Κεφαλοχώρι σε σεληνιακό τοπίο!!!

Νικόπουλος          -            Δελιόπουλος
Ξεψάρωσε ο νεαρός ακόμα πριν μπει στην δρώσα πολιτική και αυτό εμένα με αρέσει. Μ΄ αρέσει γιατί βαρέθηκα να βλέπω υποψήφιους χωρίς άποψη, χωρίς διάθεση να κάνουν κριτική, χωρίς σοβαρό λόγο που μπαίνουν στην πολιτική.
 Αναφέρομαι στον Νικόπουλο, τον υποψήφιο του Ναλμπάντη από το Κεφαλοχώρι που με ανακοίνωσή του ασκεί ευθεία και ονομαστική κριτική στον συγχωριανό του και..... πρόεδρο της ΚΕΔΑ Στέφανο Δελιόπουλο.
Λέει λοιπόν ο Νικόπουλος τα εξής και καλείται τώρα ο Δελιόπουλος να πάρει θέση και να εξηγήσει στους δημότες γιατί συμβαίνουν όλα αυτά:

"Όλοι στο Κεφαλοχώρι τιμούμε τον Στέφανο Δελιόπουλο, όμως πάρα πολλοί λίγοι θα συνταχθούν με την λάθος επιλογή του να ακολουθήσει την πενταετία ΓΚΥΡΙΝΗ. Η οποία εκτός της εγκατάλειψης του τόπου, μετέτρεψε το χωριό σε σεληνιακό τοπίο ενός, επικίνδυνου για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον, σκουπιδότοπου στην περιοχή του Αλιάκμονα. 
Οι νέοι άνθρωποι με όνειρα και ελπίδες, όχι μονάχα δεν ανεχόμαστε την καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά επιμένουμε κι αγωνιζόμαστε για το καλύτερο, ζητώντας από μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ με τον Κώστα Ναλμπάντη Δήμαρχο, να βγάλουμε τον τόπο μας από την απομόνωση."

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ξεχασε το κεφαλοχωρι φιλε τον μεθυσε η καρεκλα και η εξουσια.

Ανώνυμος είπε...

Κ Νικοπουλε μάλλον αυτά που θα κάνει ο Κ Ναλμπαντης αν τυχόν εκλεγεί δήμαρχος θα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που έκανε σε αλλες υπήρεσιες που διοικούσε.μαλλον πρέπει να καταλάβετε ότι πολλές φορές τα πολα λόγια είναι φτώχεια..γι'αυτό μην αναλωνεστε με τα σκουπίδια και αναρωτηθείτε αν ο εκλεκτός που διαλέξατε να είστε υποψήφιος,είναι τόσο τίμιος τελικά;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΒΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΕΣΕΙΣ?
ΕΛΕΟΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΠΕΤΑΤΕ Λ ....ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε δεν θα κάνουμε τον Κ.Ναλμπαντη ξαφνικά τίμιο....όλοι ξερουμε,όλοι ξέρουν,όλοι σιωπούν!γι'αυτό άσε τα τιμολόγια και μην λες πολλά γιατί θα πω και αλλα.ΥΓ:κωστα ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ πες αλεύρι:η δευαλ σε γυρευει!¡!!!!!!!