Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Μουγκαμάρα των στελεχών της ΝΔ Ημαθίας μην τυχόν και θίξουν τους φασίστες που γιουχάρησαν τον Μητσοτάκη

Προχτές στη Βέροια όταν μιλούσε ο Μητσοτάκης στους οπαδούς του στο ΣΤΑΡ δέχτηκε αποδοκιμασίες και γιούχα από τέσσερις φασίστες που αναγνωρίστηκαν ότι πήγαν από την Κατερίνη στη Βέροια για τον σκοπό αυτό. Τον είπαν "προδότη είσαι χειρότερος από τον Τσίπρα" και άλλα διαμαρτυρόμενοι για την στάση της ΝΔ στο θέμα της συμφωνίας των..... Πρεσπών.
Δεν θα ασχοληθώ με την συμφωνία και τη στάση της ΝΔ, το θέμα ανήκει πλέον στην ιστορία και θα καταγραφεί ως στάση ανευθυνότητας έναντι της λογικής.
Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι η σιγή ιχθύος των στελεχών της ΝΔ, υποψηφίων βουλευτών, δημάρχων, κόμματος κλπ κλπ που δεν βρήκαν το κουράγιο να γράψουν μια ανακοίνωση καταδίκης κατά των φασιστών που επιτέθηκαν φραστικά στον αρχηγό τους!
Βγάζουν ανακοινώσεις και σχολιάζουν θέματα επί παντός του επιστητού αλλά επ  ουδενί να θίξουν τους φασίστες γιατί φοβούνται να έρθουν σε σύγκρουση με μεγάλο τμήμα του ακροατηρίου τους και εν όψει εκλογών ποιος θέλει να βρεθεί απέναντι από τον ημιμαθή φασιστικό- πατριδοχτυπημένο και ψεκασμένο εσμό...
Έτσι όμως στα δύσκολα αναδεικνύονται οι πολιτικοί. Αυτοί επέλεξαν να χαϊδεύουν αφτιά, επέλεξαν να ταυτιστούν με τους ακροδεξιούς, επέλεξαν να καλύψουν τους φασίστες για να κάνουν καριέρα πολιτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: