Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Παρωδία; Βρωμάει ο τόπος και ο Γκυρίνης δηλώνει ότι όλα είναι καλά και ότι δεν έχει καμιά ευθύνη!!!

Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει; Όχι βέβαια, ο Γκυρίνης συνεχίζει την γνωστή τακτική να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα μη δίνοντας απαντήσεις στις ερωτήσεις που τίθενται και βέβαια ποτέ δεν αναλαμβάνει ποτέ καμιά ευθύνη. Υπάρχει καμιά έκπληξη; Όχι βέβαια.
Ο Γκυρίνης συμπληρώνει πέντε χρόνια ως δήμαρχος και φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι ένα από τα βασικότερα καθήκοντά του ήταν η αποκομιδή των απορριμμάτων και η ορθή διαχείρισή τους. Στον τομέα αυτόν ο..... Γκυρίνης απέτυχε οικτρά γιατί πολύ απλά είναι ανεπαρκής, λίγος, απροετοίμαστος και λειτουργεί με μότο το "δε βαριέσαι".
Όταν ανέλαβε καθήκοντα το ΄14 ο ΣΜΑ ήδη λειτουργούσε με προβλήματα. Ο στόλος των οχημάτων ήταν προβληματικός και το γνώριζε. Ωστόσο, ο απερχόμενος έκλεισε τα μάτια και τα αφτιά του και δεν μερίμνησε να προμηθευτεί οχήματα, δεν έκανε απολύτως τίποτα να αντιμετωπίσει την κατάσταση στον ΣΜΑ με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί τόνοι σκουπιδιών στο χώρο, να καίγονται και να ρυπαίνουν την περιοχή και παράλληλα να επιβαρύνουν οικονομικά το δημοτικό ταμείο.
Έ, για όλα αυτά ο δήμαρχος δηλώνει ότι δεν έχει καμιά ευθύνη και επειδή για όλα φταίει ο Ναλμπάντης εσείς καταλαβαίνετε ότι ο Γκυρίνης έχει χάσει και τα αβγά και τα πασχάλια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ειδικά σε αυτό το σχολιασμό του Γκυρίνη, πρέπει να παρέμβει η επιστημονική κοινότητα τις ψυχιατρικης. Ίσως καταφέρει να δώσει πιστικιές απαντήσεις για την κατάσταση του.