Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

"Κλιμακωτή" κριτική Πανταζόπουλου σε Γκυρίνη (τίποτα), Ναλμπάντη (ευθύνες), Χαλκίδη (πολλά χρόνια)

Στην ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου ο υποψήφιος δήμαρχος Αργύρης Πανταζόπουλος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στους αντιπάλους του κάνοντας μια "κλιμακωτή" κριτική και αυτό έχεςι τη σημασία του.

Κατ΄ αρχάς αναφέρθηκε στον απερχόμενο δήμαρχο τονίζοντας ότι πέρασε μια..... πενταετία χωρίς να παραχθεί έργο ουσίας. Πρόκειται για τη διοίκηση που υποσχέθηκε τα πάντα και δεν έκανε τίποτα, ότι εγκατέλειψε Αλεξάνδρεια και χωριά στον αυτόματο πιλότο...
Είναι προφανές ότι ο Πανταζόπουλος απηχώντας το κοινό αίσθημα περιέγραψε με ακρίβεια μέσα σε λίγες λέξεις τα χαμένα χρόνια αφενός και την αδήριτη αναγκαιότητα να φύγει ο Γκυρίνης ως παράδειγμα αποτυχημένου δημάρχου.

Αναφερόμενος στον έτερο υποψήφιο δήμαρχο, τον Κώστα Ναλμπάντη, χαμήλωσε την ένταση της κριτικής του περιοριζόμενος στην αναφορά της πολυετούς παρουσίας του στα κοινά και κατά συνέπεια στην συνευθύνη του στα όσα έγιναν στον τόπο και στις ευκαιρίες που χάθηκαν. Κατά την άποψή μου το επιχείρημα που χρησιμοποίησε ο Πανταζόπουλος είναι ατυχές διότι ένα από τα "βαρειά" ονόματα της παράταξής του, ο Σάκης Κούγκας, την ίδια διαδρομή με τον Ναλμπάντη έχει και μάλιστα με περισσότερα χρόνια σε διοικητικές θέσεις. Οπότε; Προς τι ο ψόγος και η κριτική; Εξ άλλου τόσο ο Ναλμπάντης όσο και ο Κούγκας όλα αυτά τα χρόνια εκλέγονται από το λαό με ισχυρές πλειοψηφίες και αυτό είναι το καλύτερο διαπιστευτήριό τους στα όσα τους καταλογίζονται. Όσον αφορά στα πεπραγμένα του Ναλμπάντη δεν μπορεί κανείς να ακυρώσει την καθοριστική συμβολή του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας επί δημαρχίας Γκιόνογλου στην υλοποίηση της δεύτερης φάσης του αποχετευτικού δικτύου. Ενός έργου δηλαδή που βελτίωσε την ποιότητα ζωής των κατοίκων ενός μεγάλου τμήματος της Αλεξάνδρειας.
Τέλος και περιοριζόμενος σε μια απλή αναφορά των πολλών ετών της παρουσίας του στα κοινά αναφέρθηκε και στον Μιχ. Χαλκίδη. Προφανώς το άφησε έξω από το κάδρο γιατί ευελπιστεί να στηριχτεί από τους ψηφοφόρους του στη μάχη της 2ης Κυριακής.





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Αργύρης θα περάσει την πρώτη Κυριακή για να βρεθεί στην δεύτερη και να χρειαστεί τους ψηφοφόρους του Χαλκίδη? Εκτίμηση δική μου είναι πως την δεύτερη Κυριακή αντιμέτωποι θα βρεθούν Χαλκίης- Ναλμπάντης. Ο Γκυρίνης θα πάει βόλτα στο Μέτσοβο , για να πάρει αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή σε κόβω για χαλκιδικό μπορείς να απαντήσεις αν περάσει και έχει αντίπαλο τον Ναλμπάντη εσύ και οι ψηφοφόροι του Μιχάλη ποιον θα στηρίξετε; Γιατί εγώ ως ψηφοφόρος του Αργύρη πιστεύω ότι καλά τα λέει και υπολογίζει να είναι στην άλλη Κυριακή. Εγώ πάντως αν είναι ο Χαλκίδης με τον Ναλμπάντη θα ψηφίσω Χαλκίδη γιατί είμαι δεξιός και αυτός είναι ο μόνος λόγος όχι γιατί πιστεύω ότι ο Ναλμπάντης δεν είναι ικανός.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 5,26 Δεν πας καλύτερα να γίνεις μέντιουμ για να τα κονομήσεις κιόλας? Εγώ έκανε μια εκτίμηση σε σχόλιο προηγούμενου αναγνώστη και εσύ προβοκατόρικα θέτεις ερώτημα που δεν έχει καμία σχέση με το σχόλιο μου. Τώρα αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο, σκέψου ότι υπάρχουν και εξυπνότεροι από εσένα.