Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Είναι έργα του Σύριζα- Αντωνίου και ο Γκυρίνης λέει ότι είναι ...δικά του!!! Μας πήρανε χαμπάρι Πάνο

-ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ "ΔΑΝΕΊΖΕΣΑΙ" ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Ό
ταν πριν δυο χρόνια (Απρίλιος του ΄17) είχε επισκεφτεί την Αλεξάνδρεια ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός το περιθώριο που υπήρχε για να κινηθούν οι βουλευτές ήταν: ένα ή δυο έργα σε κάθε δήμο (συνολικά τρεις δήμοι) που δεν θα υπερβαίνει έκαστο τις.... 80 χιλιάδες ευρώ.
Με βάση λοιπόν αυτό ο βουλευτής του Σύριζα Χρ. Αντωνίου επέλεξε και πρότεινε να κατασκευαστεί νέο ταρτάν στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου. Το αίτημα αυτό έρχονταν από παλιά αλλά δεν το υλοποιούσε κανείς. Το αίτημα αυτό υιοθέτησε και ο δήμαρχος και κατά συνέπεια ο ΓΓΑ δεν είχε κανέναν λόγο να μην το συμπεριλάβει.


Όταν ο Συναδινός πήγε και είδε το γήπεδο ποδοσφαίρου έπαθε ένα σοκ. Πρώτη ή ίσως δεύτερη φορά έβλεπε μισοτελειωμένο ταρτάν. Ως παλιός πρωταθλητής στίβου και ως ανώτερος κρατικός λειτουργός σκέφτηκε ότι αυτό το χάλι που για πάρα πολλά χρόνια πρέπει να σταματήσει να υφίσταται γιατί είναι ντροπή για όλους. 
Για όλους; Δε νομίζω γιατί αυτό το χάλι υφίσταται εδώ και χρόνια όπως είπα και ουδείς είχε συγκινηθεί, ουδείς το πήρε ζεστά για να το λύσει. Ο Συναδινός του ΣΥΡΙΖΑ το έλυσε μετά το αίτημα τόσο της οργάνωσης του τοπικού Σύριζα όσο και του βουλευτή Χρ. Αντωνίου.
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας; Όπως επιχειρεί να καρπωθεί το έργο στο κλειστό έτσι θα επιχειρήσει ο Γκυρίνης να εμφανίσει ως καρπό δικών του ενεργειών την έγκριση της χρηματοδότησης νέου ταρτάν στο γήπεδο.
Είναι ρεκόρ πρέπει να πω αυτό που συμβαίνει με τον Γκυρίνη. Δεν κατάφερε να πετύχει καμιά χρηματόδοτηση έργου πλην αυτών που αναφέρονται στις κοινωνικές δομές και που ήταν στην πρώτη γραμμή των χρηματοδοτήσεων. Είναι ο πιο ανεπαρκής δήμαρχος όλων των εποχών και επιβάλλεται να συντριβεί στις εκλογές που πλησιάζουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έργο της δευαλ ήταν καλο;θα μας απαντήσει ο άφθαρτος κύριος ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ;ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνίου που παίρνει τον ΠΑΧΟΥΛΟ μισθό του απο εμάς τους μεροκαματιάριδες να ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. ΣΚΑΤΑ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ , ΣΚΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ. Ο λαθροβουλευτής να μην ξαναμιλήσει. Να βγάλει τον σκασμό του. Οικονομισε με γεια του και χαρά του. Δεν ξαναβγαίνει το άτομο. Οπότε να το βουλώσει.