Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Δήλωση Μεσσαλά για υποψηφιότητα και την παράταξη Ναλμπάντη

Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μεσσαλά με την παράταξη Ναλμπάντη ανακοινώθηκε επίσημα. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της υποψηφιότητάς του έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κομμάτι της ζωής μου. Για περίπου 30 χρόνια είμαι  δημοτικός υπάλληλος δίνοντας πάντα την ψυχή μου για την εξυπηρέτηση του πολίτη. 
Στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα τα παιδιά μου είχα τη χαρά να βρεθώ και στην διοίκηση του Δήμου μας με.....
Δήμαρχο τον Μπάμπη Γκιόνογλου. Στην παρούσα φάση νιώθω ότι η ανάληψη του Δημαρχιακού θώκου από τον Κώστα Ναλμπάντη θα βάλει το Δήμο μας σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης δημιουργώντας το Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε. 
Βάζω λοιπόν πλάτη σ αυτή την προσπάθεια και γίνομαι συνοδοιπόρος του Κώστα Ναλμπάντη δίνοντας έναν έντιμο αγώνα γιατί ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ο συνδυασμός ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ του Κώστα Ναλμπάντη είναι ο ορισμός του ανεξάρτητου  συνδυασμού. Άνδρες και γυναίκες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αφήσαμε στην άκρη τις κομματικές μας ταυτότητες και συν ταχθήκαμε στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο Δήμο Αλεξάνδρειας. ¨Όσο αφορά εμένα προσωπικά, είναι σημαία μου η ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση και εύκολα το διαπιστώνει κάποιος αυτό με τις μέχρι τώρα επιλογές μου τόσο στον Δήμο Αλεξάνδρειας με τον Μπάμπη Γκιόνογλου όσο και στον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης με την συστράτευση μου με τον νυν περιφερειάρχη.
Τα κομματικά στεγανά και τα ψευτοδιλήματα που κάποιοι θέτουν στους συνδημότες μας δεν έχουν καμία θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Άλλωστε στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θέτουμε τον εαυτό μας στη ψυχοφθόρα πραγματικά διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε. 
Όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό ή το θεωρούν εύκολο τους προκαλώ να προτάξουν τα στήθια τους και να μπούνε στον αγώνα. Επειδή μάλιστα η κοινωνία μας είναι μικρή και γνωριζόμαστε όλοι ας αφήσουν κατά μέρους την ανώνυμη (νομίζουν) σπέκουλα και λάσπη. Κανείς ποτέ δεν κατάφερε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.   

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όλοι γνωρίζονται η λέξει ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ σου λέει κατι

Ανώνυμος είπε...

Τι να μας πεις εσύ ρε Παναγιώτη? Το για συμφέρον σου και τον εαυτούλη σου μόνο νοιάζεσαι, τα άλλα είναι μπούρδες. Το ίδιο έκανες και παλαιότερα με τον Γκιόνογλου είσαι στο δρόμο που χάραξε ο Κούρκας. Και να δείς όταν έρθει κυβέρνηση η ΝΔ πάλι θα το παίζεις νεοδημοκράτης. Έτσι δεν βολεύτηκες στη δουλειά που είσαι σήμερα? ΜΕ στημένη διαδικασία δεν μπήκες? Και μην πεις όχι γιατί θα σου στείλω τα πρώτα θέματα που απάντησες, αλλά και τις διορθώσεις που έγιναν πάλι από σένα για να διορισθείς. Τον Δημούλη τον έβριζες από πάνω μέχρι κάτω και τώρα αγκαλιάζεστε και μυξοκλαίτε μαζί. Αυτό Παναγιώτη λέγετε κατάντια. Αλλά την απάντηση θα την πάρεις στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ασε βρε παναγιωτη ξεχασες ποιος σε διορισε και πηγες στο συριζα

Ανώνυμος είπε...

Ότι του φανεί, του λωλοστεφανή.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς ποτέ δεν κατάφερε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

Ακριβώς όπως τελειώνεις την δήλωση σου είναι τα πράγματα. Καλύτερα ούτε ο χειρότερος πολέμιος σου δεν θα μπορούσε να το πεί. Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία. Μεγάλο προτέρημα στις ημέρες μας.