Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Υποκλίνομαι στους ήρωες υποψήφιους του Γκυρίνη - Διδάσκουν αυτοθυσία!

Το θεωρώ υποχρέωσή μου, το νιώθω ως εσωτερική αναγκαιότητα και πρέπει να το εκφράσω δημόσια. Θέλω να....
συγχαρώ όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του συνδυασμού του απερχόμενου δημάρχου Γκυρίνη για την αυτοθυσία τους, για την εν γνώση τους πολιτική αυτοκτονία που θα υποστούν στις εκλογές του Μαϊου και παρόλα αυτά επέλεξαν να εκτεθούν.
Επέλεξαν να εκτεθούν με τον χειρότερο δήμαρχο όλων των εποχών και δε λογιαριάζουν την καζούρα που θα φάνε, δεν υπολογίζουν ορισμένοι ότι η πολιτική τους καριέρα θα τσαλακωθεί, δεν δίνουν σημασία στα όσα ξέρει όλος ο κόσμος...
Τους θαυμάζω και δεν είναι ειρωνικό. Τους θαυμάζω όπως θα θαύμαζα έναν πυροσβέστη που μπαίνει μέσα σε ένα φλεγόμενο κτήριο να σώσει έναν άνθρωπο. Όπως έναν γιατρό που στέκεται επί ώρες πάνω από τον ασθενή και πασχίζει να τον διατηρήσει στη ζωή γνωρίζοντας ότι οι κόποι του θα πάνε χαμένοι.
Όλοι οι υποψήφιοι/ες επιτελούν σπουδαίο πολιτισμικό έργο με την πράξη τους αυτή. Διδάσκουν στις επόμενες γενιές το νόημα της αυτοθυσίας, παραδίδουν μαθήματα ανιδιοτέλειας.
Υποκλίνομαι....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε Βέροια και Νάουσα, εκεί να δεις ήρωες δίπλα στους Βοργιαζίδη και ΚΟυτσογιάννη.
Όλοι μαζί με αυτούς του Γκιρίνη, έτοιμοι για κασκαντέρ στο χολυγουντ

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιοι με το αζημίωτο. Και που να δεις τι γίνεται στο εκλογικό κέντρο. Κάβα ποτών για όλα τα γούστα!!!! Ουίσκι με όλες τις μάρκες για όλους τους πικραμένους, και σερβίρισμα με γκαρσόν παρακαλώ!!!! Νομίζει πως έτσι θα ξεγελάσει τους πολίτες. Η επόμενη μέρα για τον Γκυρίνη είναι να αλλάξει Νομό, γιατί αυτά που έρχονται θα ζαλίσουν τους πολίτες του Δήμου μας και όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ.Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Μ.Λ.Κ.Σ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πινουν πολυ τα παιδια αλλα τι πινουνε?