Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Μπράβο στον Θ. Τσιφόπουλο που μέσα σε δυο μέρες απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι ο Γκυρίνης είναι άκρως ανεπαρκής

Εξ αρχής πρέπει να το πω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Μπράβο στον Θέμη Τσιφόπουλο που μέσα σε μια μέρα κατάφερε να καθαρίσει τις όχθες του "Κρασοπούλη" στην Μελίκη από τα σκουπίδια και να διαπλατύνει τον παρακείμενο δρόμο.
Μπράβο στον Θέμη Τσιφόπουλο που μέσα σε δυο μέρες κατάφερε να αποδομήσει πλήρως τον απερχόμενο δήμαρχο Γκυρίνη με τον οποίο ο Θέμης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ενότητα Μελίκης.
Μπράβο στον Θέμη Τσιφόπουλο που μέσα σε δυο μέρες πέρασε το μήνυμα ότι άμα θέλουν αυτοί που...... μπορούν τότε μπορούν να γίνουν μικρά θαύματα στον δήμο. 
Μπράβο στον Θέμη Τσιφόπουλο που με την απόφασή του αυτή την οποία υλοποίησε σε χρόνο dt εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον απερχόμενο δήμαρχο Γκυρίνη γιατί πολύ απλά δεν το σκέφτηκε ποτέ να ζητήσει την βοήθειά του σε ανύποπτο χρόνο.

Επί της ουσίας τώρα. Ο Τσιφόπουλος γνωρίζει την περιοχή πολύ καλά αφού ως εργολάβος και χωματουργός αλλά και αιρετός στον πρώην δήμο Μελίκης ξέρει πού πονάει η περιοχή, ξέρει τις συμπεριφορές των πολιτών που ρυπαίνουν καθημερινά, ξέρει ότι αν είναι να κάνει παρεμβάσεις ο δήμος θα περάσουν πολλοί μήνες, ξέρει ότι οι εκλογές πλησιάζουν και ως υποψήφιος στην περιοχή πρέπει να κάνει κάτι θεαματικό για να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερους "σταυρούς" προτίμησης.
Όσον αφορά στις ενστάσεις που διατυπώνονται από διάφορες πλευρές αν η ενέργεια αυτή είναι εντός του νόμου ή όχι αυτό για μένα ήσσονος σημασίας και ούτε καν το λαμβάνω υπόψη μου...

Οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες είναι από το μπλόγκ του Ν. Λιολιόπουλου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραιος δημαρχος ας καθαριστουνε τα σκουπιδια χωρις συμβασεις χωρις μελετες χωρις αποφασεις και μονο με δικαστηρια που εκει αυτοι οι εργολαβοι δεν ξερουνε τι ζητανε απο λεφτα ετσι η αλλεως ο πολιτης πληρωνει.Χωρις συμβασεις στο δημοσιο η στην αυτοδιοικηση κυριε μοχλα το μονο που κερδιζεις ειναι την διακινηση μαυρου χρηματος, την ανασφαλιστη εργασια οπως τους δηθεν υδρονομεις που ακομα δε προσληφθηκανε και κοβουνε χορτα οπως τα απορριματοφορα τα ιδιωτικα που τα οδηγουνε υπαλληλοι χωρις συμβασεις.Αληθεια τον οδηγο υπαλληλο που υπογραφει τα πετρελαια στο οχημα τον εξηγησε ο δημαρχος αν ειναι παρανομια?Ολοι στο κολπο κυριε μοχλα.Ο κυριος Τζιφοπουλος το εκανε φυσικα δωρεαν αυτο μας ειπε στην μελικη.....αλλα ο δημαρχος αλλα ειπε....δεν θα μαθουμε ποτε .......