Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Μπράβο Μιχάλη, και εις ανώτερα... Ακόμα ένας φασίστας "κοσμεί" το ψηφοδέλτιο του Χαλκίδη

Σε πόλο έλξης των οπαδών της εγκληματικής οργάνωσης, της Συμμορίας της Χρυσαβγής εξελίσσεται ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχ. Χαλκίδης αφού μετά τον παρασημοφορημένο από την Συμμορία Χρυσάφη εντάχτηκε ως υποψήφιος στο τοπικό στη Μελίκη ακόμα ένας...... υμνητής ονόματι Εσέρμπογλου που λέει φόρα παρτίδα ότι η μοναδική λύση είναι η Χ.Α.
Τι να πω και τι να μολογήσω. Απορώ που ένας τόσο έμπειρος πολιτικός όπως ο Χαλκίδης δεν αντιλαμβάνεται, δεν κατανοεί τη ζημιά που προκαλεί στη δημοκρατία κάνοντας τέτοιες επιλογές οι οποίες αμφιβάλω πολύ αν του προσθέτουν ψήφους ή του αφαιρούν τελικά.
Θα είναι εντελώς άτοπο και ανόητο να απαντηθεί (αν απαντηθεί) αυτή η ένσταση λέγοντας ότι στις εκλογές δεν κοιτάμε κόμματα....

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εφαγε το κεφάλι του ,με αυτή του την επιλογή.
Το δις εξαμαρτάνειν ουκ .....υποψηφίου σωστού!

Ανώνυμος είπε...

o panatzopoulos exei sto psifodeltio????

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μόχλα το μόρφωμα της Χ.Α δεν το εξέθρεψε ούτε ο Χαλκίδης ούτε ο Ναλμπάντης ούτε ο Γκυρίνης ούτε ο Πανταζόπουλος. Η Χ.Α είναι δημιούργημα των πολίτικων του μνημονίου, της κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου και έπειτα της σημερινής Αριστερής κυβέρνησης του Τσίπρα. Το να μην βλέπουμε ότι η Χ.Α αποτελεί κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας και να εθελοτυφλούμε. Προσωπικά είμαι αντιφασίστας.

Ανώνυμος είπε...

Να ξεκαθαρίσω από την αρχή πως είμαι αντίθετος με την συμμορία . Όμως θεωρώ πως είναι παρατραβηγμένο να κατηγορείται ένας υποψήφιος Δήμαρχος επειδή μπήκε στο ψηφοδέλτιο ένας υποψήφιος στον συνδυασμό του. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την συμμορία αυτή εξέθρεψαν όλες οι Κυβερνήσεις με τα έργα και τις ημέρες τους. Επίσης θεωρώ λάθος να στιγματίζεται ένας πολίτης όταν μέσα στη Βουλή δέχονται αυτήν την ομαδούλα που προσβάλει το συναίσθημα των πολιτών. Αλλά μου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την σπουδή των σημερινών διοικούντων τις Κυβέρνησης που τέσσερα ολόκληρα χρόνια δεν κατάφερε η Δικαιοσύνη να τελειώσει η δίκη τις συμμορίας με το αστείο επιχείρημα ότι δεν έχουμε μεγάλη αίθουσα για να έχουμε συχνές συνεδριάσεις!!! Το θεωρώ αστείο και προκλητικό. Πιστεύω πως όλα αυτά είναι πολύ ποιο σοβαρότερα από την συμμετοχή ενός πολίτη σε συνδυασμό τοπικού συμβουλίου.

ΕΣΕΡΜΠΟΓΛΟΥ είπε...

Είμαι ο ΕΣΕΡΜΠΟΓΛΟΥ που λένε ότι είμαι χρυσαυγητης το αν ψήφισα μια φορά τι σημαίνει αυτό να ζητήσει ο κύριος αυτός συγγνώμη γιατί θα κινηθώ νομικά εναντίον του