Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ανάλυση- Γιατί πρέπει να ξαναγίνει δήμαρχος ο Γκυρίνης

Το γράφω εξ αρχής για να γίνει απολύτως σαφές. Ο Γκυρίνης πρέπει να ξαναγίνει δήμαρχος. Πρέπει να του δοθεί ο χρόνος να ολοκληρώσει τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ του 2014. Πρέπει να του δοθεί ο χρόνος και η ευκαιρία να αρχίσει να εφαρμόζει το προεκλογικό πρόγραμμα των....
περασμένων εκλογών. Δεν έχει καμιά σημασία που πέρασαν πέντε χρόνια, σημασία έχει ότι ο Γκυρίνης είχε καλή πρόθεση αλλά αμέλησε, ξέχασε ότι εκλέχτηκε δήμαρχος.
Θεωρείστε ότι αυτή η πενταετία δεν υπήρξε ποτέ και αρχίζουμε τώρα, η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ήρθε τώρα και ο Γκυρίνης έρχεται τώρα.
Δείτε μερικές από τις δεσμεύσεις του Γκυρίνη που ναι μεν έγιναν το 2014 αλλά θα τις εφαρμόσει το 2019.

Υποσχέθηκε γραφείο για βοήθεια στους αγροτες. Δεν το έκανε αλλά δεν πειράζει. Θα το κάνει τώρα
Το ξέρει ότι στα χωριά τα αγροτικά ιατρεία υποφέρουν, το Κέντρο Υγείας στενάζει κλπ Θα τα κάνει τώρα όλα μαζί
Η αυτοπεποίθηση της νεολαίας νομίζω ότι δεν χρειάζεται τον Γκυρίνη αλλά αφού το λέει ο Δήμαρχος θα γίνει και αυτό τώρα
Η δημοκρατία μπορεί να περιμένει, δε θα πάθει τίποτα. Όσο για την συνεργασία ο Γκυρίνης θα φτιάξει μια συνεργασία πρώτυπο που θα την ζηλεύουν όλοι στη χώρα. Και αυτό θα το κάνει τώρα
Ναι, είναι αλήθεια ότι αμέλησε και δεν έδωσε γραφείο και άλλη υποστήριξη στην αντιπολίτευση. Μαθαίνω ότι σκέφτεται τώρα που θα ξαναγίνει δήμαρχος ότι θα τους δώσει το δικό του γραφείο και αυτός θα πάει στου Δριστά. Ναι.
Είχε πολλές δουλειές ο Γκυρίνης και γιαυτό δεν άδειαζε να μιλήσει με τον κόσμο. Τώρα που έχει μια κάλμα από δουλειές όλη μέρα θα συζητάει και θα κάνει τοπικά δημοψηφίσματα. Θα χορτάσουν δημοκρατία οι πολίτες.
Αυτό το αναγνωρίζει όλη η διοίκηση. Θα κάνει ένα σάιτ που θα το ζηλεύει το BBC. Πρώτη του δουλειά αυτό θα είναι
Η διαφάνεια είναι πάνω από όλα. Εντάξει, είχε πει ότι θα δώσει μια πλήρη αναφορά για την κατάσταση που βρήκε το 2014 αλλά θα το κάνει τώρα που θα ξαναβγεί δήμαρχος.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ...ΓΚΥΡΙΝΗ 22%ΓΡΑΨΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεσμευσεις μονο λογια!Ωρα Ευθυνης.Μονο λογια.

Ανώνυμος είπε...

O γκυρινης πρέπει να εκλεγεί δήμαρχος ξανά γιατί το χέρι στο μέλι δεν το βούτηξε!!!!!καποιοι άλλοι ναι!!!ποιοι άραγε????α και μια ερώτηση:το έργο της δευαλ τελείωσε?γνωριζεις κατι κύριε ναλμπάντη;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:58 Μην ορκίζεσαι ούτε για το χέρι ,ούτε για το μέλι!!! Γιατί ούτε ο έλεγχος από το ελεγκτικό τελείωσε που αφορά κατασχέσεις από το ταμείο του Δήμου, ούτε ξεκίνησε ακόμη ο κατασταλτικός έλεγχος. Ξέρεις την παροιμία που λέει πες μου με ποιο κάνεις παρέα να σου πω τι άνθρωπος είσαι? Ξέρεις ποιος είναι ο στενός συνεργάτης του Γκυρίνη στο Δήμο? Αυτός που έχει 4000000 εκατομμύρια καταλογισμό από τον πρώην Δήμο Μελίκης στη πλάτη του!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:55 ότι κάνει ο πονηρός κύριος Ναλμπαντης κανείς και εσύ...αποπλάνηση με αερολογιες..δεν πιανει..παλιό το κόλπο.κυριε ναλμπάντη το ποσό που ακούγεται είναι μεγάλο!!!!!!!η δευαλ έβγαλε silver alert!!!!!!!!! Ψάχνει τι απέγιναν τα χρήματα! Γι'αυτό ανώνυμε ο κύριος Ναλμπαντης στις εκλογές Μαίου θα πάει σπίτι του!!!εκτός αν μας πει επιτέλους την αλήθεια!!!!!!