Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Στα ...σχοινιά ο Γκυρίνης μετά το "ΝΑΙ" των Ναλμπάντη- Πανταζόπουλου στην πρόταση Χαλκίδη

Μετά την αποδοχή εκ μέρους και του Ναλμπάντη της πρόσκλησης- πρόκλησης του Χαλκίδη για δημόσιο διάλογο των υποψηφίων δημάρχων Αλεξάνδρειας είναι .....προφανές ότι ο Γκυρίνης βρέθηκε στριμωγμένος στα ...σχοινιά του ριγκ και πλέον βρίσκεται σε δίλημμα αν θα δώσει καταφατική απάντηση και θα παραστεί σε έναν αγώνα όπου θα φάει το ξύλο της ζωής του ή αν θα προτιμήσει την αποχή η οποία ναι μεν θα του κοστίσει πολιτικά αλλά τουλάχιστον δεν θα γίνει περίγελος των ακροατών- τηλεθεατών που θα παρακολουθήσουν αυτή την "μονομαχία".

Ο Μιχ. Χαλκίδης ως γνωστόν εδώ και μέρες πρότεινε έναν δημόσιο διάλογο με δημοσιογράφους παρουσία όλων των υποψηφίων δημάρχων όπου θα τεθούν ερωτήσεις και οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα απαντήσουν τόσο στις ερωτήσεις αλλά θα κληθούν να απαντήσουν και στις ερωτήσεις που θα δεχτούν τόσο από το κοινό όσο και από τους παριστάμενους υποψήφιους.
Μ΄ άλλα λόγια θα ξεκαθαριστούν αρκετά πράγματα και αυτό θα είναι χρήσιμο για τον ψηφοφόρο πριν πάει στην κάλπη να ψηφίσει.

Ο Πανταζόπουλος ήταν ο πρώτος που σήκωσε το γάντι και δημόσια είπε ότι θα ανταποκριθεί σε όποια πρόσκληση και αν γίνει. Ακολούθησε χτες ο Ναλμπάντης με δημόσια δήλωσή του και επίσης θεωρώ βεβαία την παρουσία του υποψήφιου της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) Ηλία Ιακωβίδη. 
Ο μόνος που δεν απάντησε γιατί προφανώς ζορίζεται είναι ο Γκυρίνης. Θα απαντήσει; Ίδωμεν...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν γίνει αυτό κ. Χάρη σου προσφέρω τα εισιτήρια να έλθεις να συμμετέχεις γιατί οι λοιποί "συνάδελφοί" σου είναι κοτούλες. Αλλα στρίμωγμα όχι μόνον στον Γκυρίνη αλλά και στους άλλους γιατί δεν είναι σημερινοί, έχουν ιστορία.