Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Βρήκε ευκαιρία ο δήμαρχος του τίποτα να επιτεθεί στον Ναλμπάντη- Για "τοξικό κλίμα" μιλάει ο Πανταζόπουλος

Για ακόμα μια φορά επαναλαμβάνει τον εαυτό του ο απερχόμενος δήμαρχος αποδεικνύοντας ότι εκτός της πλήρους ανικανότητας και αναποτελεσματικότητας που τον διακρίνει είναι και ετεροκαθοριζόμενος αφού μή έχοντας να πει κάτι για την άδεια θητεία του ως δήμαρχος περιμένει να κάνει κάποιο λάθος ο αντίπαλος για να βρει λόγο ύπαρξης.
Ο Γκυρίνης ως απερχόμενος είναι παντελώς άδειος επιχειρημάτων και αυτό το γνωρίζει και η "κουτσή Μαρία". Όλοι γνωρίζουν, έχουν εδραία πεποίθηση ότι επί της..... θητείας του δεν έγινε απολύτως τίποτα και επάξια διεκδικεί τον τίτλο του δημάρχου- τίποτα.
Όλοι γνωρίζουν ότι το έργο που θέλει να πιστωθεί στην θητεία του ο Γκυρίνης, την αποχέτευση της Μελίκης, είναι έργο Δημητριάδη που είχε μεν αστοχίες στη μελέτη πλην όμως όσοι γνωρίζουν λένε ευθέως ότι το αίτημα ήταν ώριμο και ότι με κανέναν τρόπο δεν γινόταν να χαθεί. Συνεπώς, ας εισπράξει τα συγχαρητήρια για την αλλαγή της μελέτης και μέχρι εδώ γιατί το έργο ουσιαστικά "ανήκει" στη θητεία Δημητριάδη.
Διεκδικεί ο Γκυρίνης τα δυο αθλητικά έργα που έγιναν στο Γιδά και είναι έργα του Σύριζα- Αντωνίου. Το κλειστό του 2ου Γυμνασίου και το ταρτάν του γηπέδου. Όλοι γνωρίζουν ότι αν ο Αντωνίου δεν ενεργούσε ο Γκυρίνης ήταν ανίκανος να διεκδικήσει οτιδήποτε.
Αναφέρεται και κομπορημονεί για τις χρηματοδοτήσεις για Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο. Να τον πληροφορήσω ότι όλοι οι ΟΤΑ που έκαναν αίτηση πήραν χρηματοδότηση. Συνεπώς; Προς τι το πανηγύρι;

Η ανακοίνωση του Γκυρίνη προς απάντηση του Ναλμπάντη είναι ακόμα ένα δείγμα γραφής πανικού. Επιτίθεται στον αντίπαλο που θεωρεί ότι είναι ο κύριος διεκδικητής της δημαρχίας και θέλει να τον "κοντύνει". Επιτίθεται όμως με ανέντιμα μέσα αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει οσμή σκανδάλων δημιουργώντας ένα τοξικό προεκλογικό κλίμα. Το περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο χτες ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Πανταζόπουλος αναφερόμενος στις αιχμές και στις συναλλαγές. Όλοι δείχνουν στο στρατόπεδο του Γκυρίνη και ο κόσμος έχει αφτιά και ακούει, αξιολογεί και θα "μαυρίσει".

Κλείνω το σημείωμα αυτό υπενθυμίζοντας ότι ο τραγικός Γκυρίνης συμπληρώνει πέντε χρόνια ως δήμαρχος και με θράσος ζητάει άλλα τέσσερα για να ολοκληρώσει το ανύπαρκτο έργο του. Και η πόλη και τα χωριά που είναι γεμάτα σκουπίδια του θυμίζουν κάθε μέρα το μέγεθος της ανικανότητάς του...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βάζεις όμως την απάντηση του, γιατί ΤΣΟΥΖΕΙ ε; Κατά τα άλλα, είσαι αμερόληπτος όπως η γιαγιά μου όταν με έδειχνε κι έλεγε: "η εγγονή μου το καλύτερο κορίτσι του κόσμου".

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ.ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ 4000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΑ 62 ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΟΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Μόχλα που λες τα πράγματα όπως είναι και δεν είσαι διαφημιστικό όπως οι άλλοι. Πολύ σωστά τον λες δήμαρχο τίποτα γιατί όλος ο κόσμος ξέρει ότι είχε στο μυαλό του άλλα πράγματα και όχι να κάνει έργο στο δήμο μας. Εμείς που τον κάναμε δήμαρχο εμείς θα τον στείλουμε σπίτι του