Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ακόμα ένας υποψήφιος με τον Ναλμπάντη. Ο Παναγιώτης Μεσσαλάς

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες η παράταξη Ναλμπάντη "Αξίζουμε Καλύτερα" θα ανακοινώσει αύριο ακόμα μια υποψηφιότητα. Ο νέος υποψήφιος είναι ο Παναγιώτης Μεσσαλάς που είναι δημοτικός υπάλληλος και έχει χρηματίσει δημοτικός σύμβουλος το 2006-2010 και για δυο χρόνια αντιδήμαρχος (2009-2010) με δήμαρχο τον Μπ. Γκιόνογλου.
Ο Μεσσαλάς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, μέλος της ΚΕ της οργάνωσης και αργότερα ήταν ένα από τα γνωστά..... στελέχη της ΝΔ στην περιοχή. Στις εκλογές του ΄14 ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Τζιτζικώστα στην Ημαθία ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.
Με την εισδοχή του Μεσσαλά στο ψηφοδέλτιο του Ναλμπάντη εκτιμάται ότι αυτό ενισχύεται σημαντικά. Είναι προφανές ότι θα προκαλέσει φθορά στην παράταξη Πανταζόπουλου αφού ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων του προέρχεται από παραδοσιακούς δεξιούς που σε διαφορετική περίπτωση θα ψήφιζαν τον Αργύρη.
Προσωπικά εκτιμώ ότι επειδή ο Παναγιώτης εκτός από την μακρόχρονη παρουσία του στα κοινά είναι και ακέραιος χαρακτήρας και έχει όλα τις προϋποθέσεις να παίξει σημαντικό ρόλο. Εκτιμώ ότι η εκλογή του έχει πολλές πιθανότητες για να μην πω βεβαιότητα...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεσσαλάς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, μέλος της ΚΕ της οργάνωσης και αργότερα ήταν ένα από τα γνωστά..... στελέχη της ΝΔ στην περιοχή.

Μπορούσες να βάλεις τίτλο = με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.
Και να συνεχίσεις = Το καλοαναθρεμμένο στέλεχος της νδ μόλις του χάλασαν χατήρια έγινε πασόκος, ανεξάρτητος και ότι άλλο θές.
Ασε μας ρε μόχλα με τα βολεμένα απολειφάδια . Ελεος, έλεος ! ! !
Να τον χαίρετε ο κώστας. Μόνο καλό κάνει στους υποψήφιους τις νδ. Θα εύχονται να κατεβάσει και άλλους τέτοιους βολεμένους της νδ.

Ανώνυμος είπε...

Και να συνεχίσω =
Προσωπικά εκτιμώ ότι επειδή ο Παναγιώτης εκτός από την μακρόχρονη παρουσία του στα κοινά είναι και ακέραιος χαρακτήρας και έχει όλα τις προϋποθέσεις να παίξει σημαντικό ρόλο. Εκτιμώ ότι η εκλογή του έχει πολλές πιθανότητες για να μην πω βεβαιότητα... μπλα μπλα μπλα μπλα......μην σου πώ ίσα που πάει και για πρόεδρος δημοκρατίας.
Αλλά και εσύ είσαι σαν και τους άλλους μοχλα. ΞΕΧΝΑΣ...κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα κοψε κατι.Πες μας που προσφερε ο Μςσσαλας ο βολεμενος χωρις προσωπικο οφελος.Α ξεχασα παρουσιασε εργο οταν ηταν για δυο χρονια αντιδημαρχος οπως και ο πολιτικος του μπαμπάς Κουγκας.

Ανώνυμος είπε...

Χάρη το έκαψες τελείως. Εσείς οι αριστεροί κάπου χάνεται και σας χάνουμε. Λοιπόν: Μεσσαλάς ο μοναδικός βολεμένος επί Ν.Δ. και προσωπικά από Κούγκα. Αχάριστος στο έπακρο και πάντα απέναντι από την Ν.Δ. Ας βγει δημόσια να μας πει τους λόγους που επέλεξε να συμπράξει στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τους συριζαίους και τους πασόκους. Α και κάτι ακόμη, πάνω από 150 -180 ψήφους δεν θα πάρει. Γράψτο να το θυμάσαι.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζει ο Ναλμπάντης ότι με δεξιούς φερετζέδες θα γίνει δήμαρχος. Κούνια που τον κούναγε. Κάνει ψηφοδέλτιο συνοθύλευμα σαν το παλαιό του Γκυρίνη και μετά το τρίμηνο θα αρχίσουν οι αποχωρήσεις. Τι θα φέρει σε ψήφους; Γύρω στους 120 με 150 το πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Ελα ελα τωρα που γυριζει. Αλλος για μεταγραφη.Ζηλεψε ο Ναλμπαντης τον Γκυρινη και κανει και αυτος μεταγραφες.Ετσι Κωστακη καλα το πας να εχεις και δεκανικια για να κανεις και εσυ το μπαμ να πας ΜΕΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κωστακη ελα να σε αξιολογησουμε για το μητρωο στελεχων. Ρε σεις οι πασοκοι δεν εχουν καμια τσιπα και ντροπη. Ελα θα βαλουμε στην επιτροπη και τον πεθερο σου.

Ανώνυμος είπε...

Λιγο τα αποφόρια του Γκιονογλου,λιγο τα αποφορια της ΝΔ ετσι χτιζονται οι ηγετες.γραψτο Μοχλα μην το κοβεις.

Ανώνυμος είπε...

Κωστακη μην παρεις αλλο απο ΝΔ. Ισοσκελισες και θα θυμωσει ο Μιχος και η Φωφη. Τουρλου σαν τη μεχρι τωρα πορεια σου. Παντως με τον Μεσσαλα εχεις πολλα κοινα. Για σκεψου

Ανώνυμος είπε...

Να μας πεί πως διορίστηκε στο Δήμο, από ποιο και πότε. Αλλά ξέχασα είναι ένας Μεσσαλάς!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΠΑΝΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΑΛΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΕΣΣΑΛΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα όλα τα σχόλια, αλλά το σχόλιου του 12 Απριλίου 2019 - 4:03 μ.μ. δείχνει τελικά τι σημαίνει φασισμός και πόσο φασίστας είναι. Οποιος δεν συμφωνεί με αυτόν , απλά τον βαπτίζει φασίστα. Αρα είναι ένα μεγάλο φασισταριό ο 12 Απριλίου 2019 - 4:03 μ.μ.. Και μην ξεχνάμε , η χούντα μπροστά στον σύριζα ήταν παιδική χαρά. Πιο φασίστες απο αυτούς δεν υπήρξαν.

Ανώνυμος είπε...

μεσσαλα ξεχασες τον ανθρωπο που σε διορισε.μεσσαλα κριμα να πας με το συριζα . χαλκιδη τελικα οσους βοηθησες ολοι σε ξεχασαν. ο απλος λαος θα σε κανει δημαρχο