Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Ο Πανταζόπουλος αντέδρασε καθαρά. Ο Μπομπόλης σχολίασε καυστικά. Οι άλλοι έχουν να πουν κάτι;

Προ ημερών ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Αργύρης Πανταζόπουλος έκανε μια σοβαρή καταγγελία η οποία απ΄ ότι φάνηκε δεν..... συγκίνησε κανέναν τουλάχιστον εμφανώς. Η καταγγελία αφορούσε στο τοξικό κλίμα που έχει πλέον εμπεδωθεί στην προεκλογική εκστρατεία στον δήμο Αλεξάνδρειας με τις συνεχείς αναφορές στα καφενεία, στα στέκια και στις γειτονιές ότι αυτό που κυριαρχεί ως κριτήριο τόσο στις επιλογές των υποψηφίων συμβούλων όσο και των στηρίξεων από μεγάλα σόγια είναι η χρηματική συναλλαγή.
Ο Πανταζόπουλος απείλησε -προειδοποίησε ότι δεν θα ανεχτεί να επαναληφθεί η συκοφαντία να κατηγορηθεί υποψήφιός του ότι "τα πήρε" για να μπει στον συνδυασμό του όπως δημόσια είπε μια γυναίκα υποψήφια άλλου συνδυασμού. Ο Πανταζόπουλος από την αρχή της εκστρατείας του επέλεξε να υιοθετήσει το σύνθημα "ΚΑΘΑΡΑ" και προσωπικά πιστεύω ότι το έκανε για να διαφοροποιηθεί ποιοτικά από τους άλλους ανθυποψήφιους αφενός και να βγει από το τοξικό κάδρο της συναλλαγής αφετέρου. Με την σθεναρή του αντίδραση και την απειλή ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη πιστεύω ότι έχει πείσει το κοινό ότι διαφέρει και ότι τουλάχιστον αν τον επιλέξουν θα τον επιλέξουν γιατί είναι καθαρός. Και αυτό το κριτήριο έχει πολύ μεγάλη σημασία την σήμερον ημέραν.
Είναι κοινό μυστικό ότι πολλές συζητήσεις έγιναν με αφορμή την συμμετοχή γνωστών και μη συμπολιτών σε παρατάξεις ως υποψήφιοι συμβουλοι. Όλες οι συζητήσεις είχαν μια κοινή βάση: πόσα πήρε; Ακούστηκαν διάφορα ποσά και σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν τόσο μεγάλα και λέγονταν τόσες λεπτομέρειες που είναι να απορεί κανείς αν πάμε σε εκλογική αναμέτρηση με πολιτικά χαρακτηριστικα ή σε ένα παζάρι, σε ένα πλειστηριασμό εξαγοράς συνειδήσεων...
Είναι χαρακτηριστική η αντίδραση μέσω ενός δημόσιου σχολίου του Τάκη Μπομπόλη, που είναι υποψήφιος με τον Ιακωβίδη του ΚΚΕ, που έγραψε: "Μπα, αυτά δε γίνονται, μόνο αν είναι από 30 χιλιάδες και πάνω"!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία αυτή που σχολίασε την συνυποψήφια τις για πράγματα που δεν ισχύουν με τίποτε καλά θα κάνει να βγάλει το σκασμό τις. Και να την θυμίσω κάτι που προφανώς ξέχασε. Κυρία μου, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!!! Και ο νοών νοείτο!!

Ανώνυμος είπε...

Χάρη καλό θα ήτανε να κάνεις ένα διαδικτυακό ερώτημα προς τους αναγνώστες πολίτες του Δήμου μας με το ερώτημα: Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος κατά την γνώμη τους διαθέτει ΤΟ ΧΡΗΜΑ για να κάνει το ψηφοδέλτιο του? Ποια είναι η ταρίφα για το κεντρικό, για το τοπικό, και ποια είναι η ταρίφα που δίνει σε υποψηφίους άλλου συνδυασμού για να μην βάλουν υποψηφιότητα!!!!!! Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι σε ένα τέτοιο γκάλοπ!!!! Κατάντια φίλε μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Είχα σκοπό να ψηφίσω γκυρίνη με τον μόνο λόγο ότι πιστεύω λάθη έκανε πολλά αλλά δεν έφαγε (το έφαγε σε εισαγωγικά). Αλλά το να δώσει στην άοσμη με χάλασε πάρα πολύ. Και με χάλασε διότι απο το δικό μου υστέρημα πληρώνεται για να κάνει χάρες. Σορρια παναγιώτη , αλλά να σε δώσει σταυρούς η άοσμη. Αλλά όταν τους μετρήσεις θα κλαίς με μαύρο δάκρυ. Οι μα$@#$@ς πληρώνονται. ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ. Και η άοσμη τον καίει.

Ανώνυμος είπε...

Οντος.....35 χιλιαρικα παει η ταριφα. Οι υπολοιποι αρπαζουν κανα κοκκαλακι. Την μεριδα του λεοντος την πηρε μια και μοναδικη. Και πες οτι ειμαι κουτσομπολης. Ολη η αλεξανδρεια το ξερει. Τυχαίο? Δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Συγκλόνησε το πανελλήνιο ο απερχόμενος με το δελτίο τύπου του για την εργατική πρωτομαγιά. Ο ανθρωπος που απέλυσε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και άφησε τον δήμο Αλεξάνδρειας στο έλεος των σκουπιδιών επι ένα ολόκληρο μήνα.
Ο δήμαρχος που έστειλε στον Αρειο Πάγο τους υπαλλήλους του δήμου.
Ο δήμαρχος που θα απέλυε με μεγάλη το ευχαρίστηση ακόμη καιτον καραγκιόζη που γράφει τους λόγους και τα δελτία τύπου του, τολμά να μιλά για την εργατική πρωτομαγιά.
Τελικά τι άλλο απομένει να δούμε;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που συμβαίνει στο Δήμο μας δεν έχει προηγούμενο, και είναι ντροπή. Στην πιάτσα κυκλοφορεί τιμοκατάλογος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ,και συμβούλων τοπικών συμβούλων. Οι τιμές είναι ανάλογες. Για αξιολογημένους ξεκινάνε από 35000 χιλιάδες , για δεύτερης επιλογής από 5000 έως 12500χιλιάδες ευρώ, τρίτης επιλογής από 1000 έως 3000 χιλιάδες ευρώ για τα τοπικά συμβούλια από 500 έως 1000 ευρώ για απόσυρση υποψηφίων που δήλωσαν υποψηφιότητα σε Α συνδυασμό 3000 χιλιάδες ευρώ να μην είναι πουθενά υποψήφιος!!!!!!! Και το τραγελαφικό τις υπόθεσης. Από τον εκλογικό νόμο υποχρεούνται όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι , κεντρικού ψηφοδελτίου ,αλλά και τοπικού συμβουλίου να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό για τα έξοδα του προεκλογικού αγώνα, το ίδιο ισχύει και για τον Δήμαρχο!!!! Μιλάμε για τέτοιο εμπαιγμό!!! Αλά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους που βρίσκονται? Αλλά ξέχασα αυτοί κυνηγούν και βάζουν πρόστιμο 2600 ευρώ στην γιαγιά που πουλούσε τερλίκια 3 ευρώ το ζευγάρι!!! Η τιμωρούν με κάθειρξη 8 ετών !!!! την καθαρίστρια που αλίωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως για να θρέψη την επταμελή οικογένεια τις. Αυτό οι σημερινοί αλλά και οι προηγούμενοι κυβερνήτες το ονομάζουν Κράτος δικαίου!!! Ντρέπομαι για όλα αυτά που συμβαίνουν στο τόπο μου και στην χώρα μου. Δεν μιλώ για ορισμένα μέσα παραπληροφόρησης ,και όχι ενημέρωσης , ούτε για κάποιους αυτοανακηρυχθέντες δημοσιογράφους εκεί δεν υπάρχει πλαφόν!!! Αρκεί να λιβανίζεις νυχθημερόν τον υποψήφιο, και να γράφεις του κάθε είδους π@π@ ργιές!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντίσταση και άμεση καταγγελία στις αρμόδιες αρχές από τους πολίτες για όσα εξωφρενικά γίνονται σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, που θυμίζουν τα τούρκικα παζάρια, και ακόμη χειρότερα μεθόδους μαφίας. Οι πολίτες πρέπει να αντισταθούν σε κάθε είδους μαυρογιαλούρους που το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο κομπλεξισμός να φέρουν το τίτλο του Δημάρχου. Ως πολίτης αναρωτιέμαι πως θα αντικαταστήσει κάποιος τον πακτωλό των χρημάτων που διατίθενται για την εκλογή Δημάρχου? Ας μην ξεχνούμε πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια , πρέπει και να το δείχνει. Και στην περίπτωση αυτή τις εξαγοράς υποψηφίων , και ψηφοφόρων αυτό δεν ισχύει. Αντισταθείτε λοιπόν και μην γίνεσται γιουσουφάκια του κάθε τυχάρπαστου!! Μην ξεχνάτε πως η εξαγορά είναι εξαγορά συνειδήσεων και καταρράκωση τις ανθρώπινης αξιοπρέπειας!!!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ, "1 Μαΐου 2019 - 10:40 π.μ" έχεις απόλυτο δίκιο ειδικά στο σημείο περί παπαροδημοσιογράφων ,άσχετων,σπουδαγμένων(έ λοιπόν μάθε ότι υπάρχουν και τέτοια φρούτα) και ασπούδαχτων (το υπόλοιπο υποσύνολο) που έκαναν επάγγελμα το θάνατός σας (όλων σας αφελείς δημότες) η ζωή μου.το συρτάρι μου,η καλοπέρασή μου.......
κανείς από το άρωστο αυτό συνάφι δεν σκέφτεται τα παιδιά του που θα τα κλάψει δυστυχώς αύριο απο τον καρκίνο των σκουπιδιών που ο ίδιος λιβανίζει με τέχνη περισσή......
αυτός συνεχίζει να εξασφαλίζει τον παντεσπάνι το.... επιούσιο (και όχι μόνον) γράφοντας στα π@π@ρια του όλους εμάς που χρόνια τον στηρίζαμε οικονομικά με την συνδρομή μας.
Μήπως τελικά δεν φταίει μόνο αυτός ο Χατζηπετρής αλλά φταίμε λίγο και εμείς;
καλό μήνα να έχουμε.....

Ανώνυμος είπε...

Τα πρόβατα πηγαίνουν για σφάξιμο και δεν λένε τίποτα, δεν ελπίζουν σε τίποτα. Αλλά τουλάχιστον δεν ψηφίζουν το χασάπη που τα σκοτώνει ούτε αυτόν που τρώει.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10:17.Φραγκο δεν πήρε,αλλά αν κατάφερε να μαγκωσει 35 Χιλ μαγκιά της. Ηθικολόγοι του πληκτρολογίου αν σας κουνουσανε εσάς 35 χαρτιά θα πηγαίνατε στο εκλογικό αρκουδιζοντας.Ζηλιαριδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αρα 3 Μαΐου 2019 - 7:29 μ.μ. είναι αλήθεια ότι τα πήρε.