Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ο Κίμωνας χειροκροτάει (χλιαρά) τον δήμαρχο των ...έργων Γκυρίνη!!! Δεν το πιστεύω, τι άλλο θα δω ακόμα;

Ο Κίμων Παράσχου καθότανε χτες στο πρώτο τραπέζι, αυτό των επισήμων δηλαδή, στην εκδήλωση του.... Γκυρίνη. Ως γνωστόν, ο Κίμωνας αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στις νομαρχιακές εκλογές και τον Μάιο διεκδικεί την εκλογή του ως μέλος του περιφερειακού συμβουλίου. Παράλληλα, είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου με την παράταξη Δημητριάδη και το τελευταίο διάστημα έχει ασκήσει σκληρή κριτική στον απερχόμενο Γκυρίνη αναδεικνύοντας μάλιστα εκείνο το θέμα με τα χιλιάδες κυβικά μέτρα χώματος που εκσκάφτηκαν στην ενότητα Αντιγονιδών.
Μεταξύ του Γκυρίνη και του Κίμωνα όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρχε "χημεία", αντιθέτως υπήρχε μια επιθετικότητα του απερχόμενου εις βάρος του συμβούλου και συχνά πυκνά αυτή έπαιρνε μορφή προσβολής. Όσοι παρακολοθούσαν τις συνεδριάσεις θα το θυμούνται όπως πολύ καλά τα θυμάται όλα αυτά και ο ίδιος ο Παράσχος.
Ωστόσο, χτες βρέθηκε παρακαθήμενος του Γκυρίνη και μάλιστα τον είδαμε να τον χειροκροτάει κι όλας όταν η εκφωνήτρια έλεγε στην αρχή της εκδήλωσης ότι "έχουμε δήμαρχο, τον Παν. Γκυρίνη, τον δήμαρχο των έργων ...". Χειροκροτούσαν όλοι αναγκάστηκε ο Κίμωνας να αφήσει το ποτήρι με το νερό που όλο το γέμιζε από αμηχανία και άρχισε να χτυπά παλαμάκια που δεν ήταν δυνατά αλλά παλαμάκια ...υποχρέωσης.
Γιατί πήγε ο Κίμωνας στην εκδήλωση του Γκυρίνη; Μα, γιατί είναι υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα και μέσα στην αίθουσα βρίσκονταν Νεοδημοκράτες που θα ψηφίσουν Τζιτζικώστα και αποτελούν εν δυνάμει εκλογική πελατεία. Ξέχασε ή έκανε την ανάγκη φιλοτιμία ο Κίμωνας και πήγε στην εκδήλωση αυτού που πέντε χρόνια τώρα τον μείωνε, τον απαξίωνε, τον πετροβολούσε.
Άξιζε τον κόπο; Θα φανεί στην κάλπη αλλά το ερώτημα παραμένει: Τόσο εύκολα ξεχνιούνται όλα για λίγα ψηφαλάκια;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ 4.

Ανώνυμος είπε...

η απόλυτη ξεφτίλα.... δεν παίζεται ο άνθρωπος. κρίμα τα δύο πτυχία του! θέλει να γίνει και αντιπεριφερειάρχης! είναι δυνατόν να ψηφίσεις έναν άνθρωπο που δεν σέβεται τον εαυτό του

Ανώνυμος είπε...

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.

Ανώνυμος είπε...

Και τον είχα σε εκτίμηση παναθεμάτονα