Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Η Σοφία Κωταϊδου από την Αλεξάνδρεια υποψήφια Ευρωβουλευτίνα με τους Οικολόγους Πράσινους


Μια δημότισσα της Αλεξάνδρειας που εκ της φύσεως της εργασίας της τα τελευταία χρόνια είναι ευρέως γνωστή επελέγη να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πρασίνων ως υποψήφια. Πρόκειται για την Σοφία Κωταϊδου που είναι γεωπόνος και εδώ και δεκαπέντε περίπου χρόνια είναι ειδική συνεργάτης των δημάρχων της Αλεξάνδρειας έχοντας εξειδίκευση στα ευρωπαϊκά προγράμματα κλπ.
Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη αφενός και την ίδια αφετέρου να συμμετέχει ως υποψήφια στο..... ευρωψηφοδέλτιο ενός κόμματος που έχει αφήσει το πολιτικό του αποτύπωμα τόσο στη χώρα μας όσο και στην ευρώπη γενικότερα.
Της εύχομαι καλόν αγώνα και καλή επιτυχία.
Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να έρθετε σε επαφή μαζί της μπορείτε να κάνετε "κλικ" ΕΔΩ 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια για την τιμητική θέση στο ευρωψηφοδέλτιο ενός ιστορικού κινήματος

Ανώνυμος είπε...

Πως μας τρολαρει η ζωή καμιά φορά. Η ειδική σύμβουλος του δημάρχου που έπνιξε την πόλη στο σκουπίδι και υποβάθμισε οσο κανείς το περιβάλλον, να είναι υποψηφία με τους οικολόγους!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε πως τα φέρνει η ζωή!! Σκέπτομαι τώρα να κάτσει η μπίλια και η Σοφία να εκλεγεί Ευρωβουλευτής, θα σκεφτεί άραγε να πάρει τον Γκυρίνη ειδικό συνεργάτη? Δεν πιστεύω να φανεί τόσο αχάριστη και να τον βάλει στα αζήτητα. Άλλωστε και αυτός την είχε συνεργάτη, και τώρα που ο Γκυρίνης θα καταστεί απερχόμενος να μια καλή ευκαιρία για αυτόν!! Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι θα καταλαβαίνει ο απερχόμενος αλλά θα κάνει προσπάθεια και σιγά- σιγά που ξέρεις να το εκτιμήσει ο Μητσοτάκης που είναι και συνομιλητής με τον απερχόμενο όπως ο ίδιος λέει την επόμενη πενταετία να είναι και Ευρωβουλευτής!! Σε αυτό τον τόπο όλα μπορούν να συμβούν, εδώ ο Παυλόπουλος έγινε Πρόεδρος τις Δημοκρατίας!!

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 11:36, η κα Κωταΐδου ως ειδική σύμβουλος δεν είναι υπεύθυνη ούτε για την καθαριότητα ούτε για θέματα που άπτονται των δημοτικών υπαλλήλων και των αρμόδιων αντιδημάρχων. Ωστόσο, με τα έργα που ενέταξε τόσο στο ΕΣΠΑ 2007-2013 όσο και στο ΕΣΠΑ 2014-2020 έδωσε την ευκαιρία στις εκάστοτε διοικήσεις να αναβαθμίσουν σε μεγάλο βαθμό το αστικό περιβάλλον και τη γενικότερη διαχείριση των αποβλήτων. Εξασφάλισε με άλλα λόγια ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις αλλά είτε τα έργα ενώ συμβασιοποιηθηκαν ακολούθησε διάλυση σύμβασης είτε δεν υλοποιήθηκαν καθόλου. Καλύτερα να αναζητάτε ευθύνες από τους Διευθυντές υπαλλήλους του Δήμου Αλεξανδρείας και εξηγήσεις από τους αρμόδιους κατά καιρούς Αντιδημάρχους για ποιο λόγο διαλύθηκε η σύμβαση για την κατασκευή ενός σύγχρονου Σταθμού Μεταφόρτωσης περιβαλλοντικά αδειοδοτημένο, για ποιο λόγο δεν κατασκευάστηκε η δημοτική μονάδα αερόβιας επεξεργασίας, για ποιο λόγο δεν γίνεται διαχείριση τουλάχιστον 4 ρευμάτων αστικών απορριμμάτων και για πολλά άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 10 : 52 θα συμφωνήσω σε κάποια πράγματα που αναφέρεις μαζί σου. Όμως έχω και κάποιες ενστάσεις όπως : Αν ο Δήμαρχος και οι εκάστοτε Αντιδήμαρχοι είναι άσχετοι, επιπόλαιοι , και ανίκανοι δεν φταίει σαφώς η κα Κωταίδου ,έχει ευθύνη όμως γιατί δεν βγαίνει τόσο καιρό να ενημερώσει τους συμβούλους τις Αντιπολίτευσης , να διαμαρτυρηθεί εγγράφως στον Δήμαρχο αλλά και με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο ώστε να ενημερωθούν οι πάντες για τα πεπραγμένα τις Διοίκησης. Περιττών να σου πω και πιστεύω πως το γνωρίζεις πως την ανικανότητα τις Διοίκησης την φορτώνουν στην κα Κωταίδου αποκρύπτοντας έτσι την ανυπαρξία τους. Όσο για το θέμα των υπαλλήλων που αναφέρεις, θα μου επιτρέψεις να σου πω πως η εν λόγω κυρία θέλησε και μέχρι ενός σημείου το πέτυχε να αντικαταστήσει τον ανύπαρκτο Δήμαρχο με κάποιες ενέργειες τις. Καλό λοιπόν είναι τώρα που ζητήσει και την ψήφο των δημοτών ,ας δώσει και μία συνέντευξη για όλα αυτά που αναφέρεις, για να αποκατασταθεί και ίδια μετά από τόσα που ακούστηκαν . Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρών.