Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Άγριο μπινελίκι στον Γκυρίνη από κάτοικο του Βρυσακίου. Γιατί; Γιατί είναι ανίκανοι

Κραυγή αγανάκτησης και κριτικής εναντίον της διοίκησης Γκυρίνη που έχει εγκαταλείψει τα χωριά στο έλεός τους από μια δημότισσα που ζει στο Βρυσάκι. Αναφέρεται στο χώρο που κάποτε ήταν παιδική χαρά αλλά ο Γκυρίνης αποφάσισε και ξήλωσε τα παιχνίδια  με προοπτική να βάλει καινούργια. Όπως ήταν αναμενόμενο ο χώρος έμεινε άδειος και εγκαταλείφθηκε με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε έναν σκουπιδότοπο αφού τα χόρτα μεγάλωσαν, διάφοροι περίοικοι ρίχνουν μέσα .....σκουπίδια και αντί για παιδική χαρά έχουμε στο Βρυσάκι μια εστία μόλυνσης.
Επιπλέον, τα δέντρα μεγάλωσαν και μπλέχτηκαν με τα σύρματα της ΔΕΗ και παρότι οι αρμόδιοι ενημερώθηκαν ουδείς έκανε το παραμικρό. Περιττό να πούμε ότι τόσο η περίφραξη που είχε ο χώρος όσο και οι πόρτες καταστράφηκαν. Και όλα αυτά προς δόξα της ανικανότητας του Γκυρίνη.

Γράφει στον λογαριασμό της η Φώφη Χατζή και έχει απόλυτο δίκιο:
"Ελάτε να σας ψηφίσουμε πάλι σαν δεν ντρέπεστε. Τι χάλια είναι αυτά; Παιδική χαρά λέγεται αυτό το χάλι;
Ηρθα 1000 φορές και είπα για κάποια ζώα (γιατί ανθρωπιά δεν έχουν) που ό,τι βγάζουν από τις αυλές τους τα πετάνε στην παιδική χαρά και δεν ήρθε κανένας να τους πει μια κουβέντα.
Ουτε τα χόρτα κόψατε, περιμένετε να μας φάνε τα φίδια;
Τα δέντρα μπλέχτηκαν μέσα στα καλώδια θα μας κάψετε κιόλας. Πήρα στο δημαρχείο, είπαν να πάρω στην ΔΕΗ. Αυτοί είπαν να πάρω στην πυροσβεστική και αυτοί στο δημαρχείο.
Μας δουλεύετε κανονικά.

Αν δεν μπορείτε να προσφέρετε έργα δηλωστε παραίτηση να βγει κανένας που να κάνει και κανένα έργο στα χωριά γιατί μόνο την Αλεξάνδρεια κοιτάτε.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ"

1 σχόλιο:

Nikos Lioliopoulos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.