Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Χιούμορ ή ανέκδοτο της χρονιάς από τον Χαλκίδη; Καλεί σε "μονομαχία" τον Γκυρίνη!!! Σιγά μην πάει...

Ώρες ώρες τον θαυμάζω τον Μιχάλη Χαλκίδη γιατί δείχνει, αποδεικνύει καλύτερα, ότι διαθέτει χιούμορ και το εκφράζει σε ώρες δύσκολες, σε ώρες που βρίσκεται μέσα στην ένταση της προεκλογικής του εκστρατείας. Γιατί, αν δεν είναι χιούμορ η πρόταση που κάνει για τηλεοπτική ή ραδιοφωνική "μονομαχία" με τους άλλους υποψήφιους δημάρχους και πολύ περισσότερο με τον απερχόμενο Γκυρίνη τότε τί άλλο θα μπορούσε να είναι; Μήπως το ανέκδοτο της χρονιάς;
Γιατί, όλοι γνωρίζουν ότι ο Γκυρίνης δεν.....
διαθέτει τα κότσια να αντιπαρατεθεί "ζωντανά" με τον Χαλκίδη που το 2014 τον στήριξε 100 μηδέν ούτε βέβαια έχει να πει κάτι για τα πεπραγμένα του γιατί δεν έχει κάνει τίποτα. Τόσο απλό είναι.
Βέβαια, ο Χαλκίδης προκαλεί δημόσια τον απερχόμενο δήμαρχο σε "μονομαχία" ώστε να πέσει και το τελευταίο φύλλο συκής, να αποδείξει ότι όσα ισχυρίζεται εις βάρος του Γκυρίνη δεν είναι προϊόν υστερόβουλης απόφασης αλλά μια αναγκαιότητα που την προκάλεσε η ανυπαρξία του Γκυρίνη αφενός και τρόπω τινά η αποκατάσταση της πλάνης του λαού στην οποία μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και ο ίδιος.
Θεμιτό είναι να θες να επανορθώσεις αγαπητέ Μιχάλη αλλά εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι ο Γκυρίνης δεν θα ανταποκριθεί. Γι αυτό λοιπόν, κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τον ξαποστείλει ο λαός στις εκλογές του Μαϊου με συντριπτική ήττα.

Η ανακοίνωση- πρόκληση- πρόσκληση του Χαλκίδη είναι:
Είμαστε πλέον λίγες μέρες πριν την ημέρα που οι συμπολίτες μας θα κληθούν να αποφασίσουν για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις τύχες του τόπου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Νομίζω ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της σημερινής δημοτικής αρχής και τις προτάσεις όλων για το αύριο, εμείς δε οι επικεφαλής των συνδυασμών έχουμε την υποχρέωση να μετάσχουμε στην γιορτή αυτή της δημοκρατίας.
Προτείνω λοιπόν.
Ανοιχτό δημόσιο διάλογο όλων όσοι διεκδικούν την θέση του Δημάρχου, ενώπιος ενωπίω. Σε ότι με αφορά δεν θέτω καμία επιφύλαξη για το μέσο, την διάρκεια και  τους ερωτώντες δημοσιογράφους. 

Όμως θα ήθελα παράλληλα να επισημάνω, ότι άρνηση του οιοδήποτε, πολύ περισσότερο του σημερινού Δημάρχου Παναγιώτης Γκυρίνη, θα αποτελεί μια ομολογία αδυναμίας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Προφανώς και η μη συμμετοχή, είναι πολιτικός λόγος, λόγος παραίτησης...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Χαλκίδη τώρα που θες και διάλογο...τελειωμένος είσαι και δεν το πήρες χαμπάρι...και εσύ χαρη μοχλα σταματά επιτέλους με τον γκυρινη.πραγματικα το κατάντησες αηδια..κούρασες πολυ

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ σωστή τη πρόταση του Χαλκίδη να βρεθούν όλοι οι υποψήφιοι μαζί ενώπιο δημοσιογράφων να εκθέσουν τις απόψεις τους να μας πούνε για ποιο λόγο είναι τρείς υποψήφιοι από το χώρο τις Νέας Δημοκρατίας, να μας πούνε το πρόγραμμα τους και πως θα το υλοποιήσουν αλλά και όποιες ερωτήσεις υποβληθούν από τους δημοσιογράφους. Ο δε απερχόμενος Γκυρίνης να υπερασπιστεί το….. έργο που έκανε στην πενταετία που διοικεί. Άλλωστε από ότι διάβασα ο Χαλκίδης δεν θέτει ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ . Τώρα αν ο Γκυρίνης αρνηθεί να συμμετέχει σε αυτή την συνέντευξη τότε θα αποδειχθεί για ακόμη μία φορά , ότι είναι ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ!!!