Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ως πότε θα βάζει πλάτη ο δήμος σε ιδιώτες για να κονομάνε χρησιμοποιώντας δημοτική περιουσία;

Αυτή η φάμπρικα ορισμένων γυμναστών και προπονητών όλης της γκάμας των αθλημάτων που στήνουν εν μια νυκτί ένα αθλητικό σωματείο και μετά αιτούνται στο δημοτικό συμβούλιο να τους παραχωρήσει δημοτικό χώρο για να ασκήσουν το επάγγελμά τους πρέπει να την.... σταματήσει η νέα διοίκηση του δήμου.
Το κακό έχει πλέον παραγίνει. Αν κάποιος από την υπηρεσία του δήμου ή κάποιος δημοσιογράφος αποφασίσει να κάνει ρεπορτάζ και καταμετρήσει τους δημοτικούς χώρους που χρησιμοποιούν οι εν λόγω σύλλογοι, που σημειωτέον εισπράττουν λεφτά από τους αθλούμενους, θα εκπλαγεί.
Αν μάλιστα καθίσει να υπολογίσει το κόστος που επιβαρύνεται το δημοτικό ταμείο από αυτές τις παραχωρήσεις και την ολόχρονη λειτουργία τους τότε είναι προφανές ότι τεκμηριώνεται μια συμπαιγνία μεταξύ ιδιωτών και δημοτικής διοίκησης η οποία βάζει πλάτη για να κονομάνε ιδιώτες στο όνομα του αθλητισμού.
Αυτή η φάμπρικα πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να καταρτιστεί μητρώο δημοτικών κτηρίων και οικοπέδων ώστε στη συνέχεια να αποφασιστεί η χρήση τους. Επίσης, πρέπει να γίνει κανονισμός χρήσης δημοτικών αθλητικών χώρων ώστε οι σύλλογοι που τους χρησιμοποιούν να έχουν εκτών των τυπικών ευθυνών και υποχρεώσεις όπως συμβαίνει και σε άλλους ΟΤΑ όπου οι σύλλογοι πληρώνουν για την χρήση με την ώρα παρακαλώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΤΗΡΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΕΒΕ ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΗ ΝΕΡΟ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 23 Απριλίου 2019 - 8:52 π.μ. έχεις απόλυτο δίκιο. Ενα σκασμό σύλλογοι που παίρνουν συνδρομές και θέλουν δωρεάν χώρους , δημοτικές χορηγίες κτλ. Ασε με τα πανηγύρια που όλα είναι μαύρα χρήματα (σουβλάκια , μπύρες κτλ). Αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα. Εαν είναι έτσι να κάνω και εγώ ένα σύλλογο να παίρνω κανά ψιλό . Αμα φωνάξεις ΠΡΟΕΔΡΕ στην Αλεξάνδρεια θα γυρίσει η μισή πόλη. Φτάνει εως εδω ! Δεν γίνεται να υπάρχουν 100 σύλλογοι. Οσοι μπορούν , οι άλλοι γιατί πρέπει να υπάρχουν ?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Του πρωτου σχολιου. κανε και εσυ εναν μαιμου συλλογο. Ολοι οι συναδελφοι σου το κανουν