Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Αδαμίδης για Γκυρίνη: Καλό παιδί είναι αλλά για δήμαρχος δεν κάνει

Δε μπορούσε καλύτερα να αποτυπωθεί η εντύπωση που έχει η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών για τον απερχόμενο Γκυρίνη.
Ο Νίκος Αδαμίδης που ψήφισε και στήριξε τον Γκυρίνη το 2014 είναι τώρα υποψήφιος σύμβουλος με τον Αργ. Πανταζόπουλο και γράφει από καρδιάς την άποψή του για τον Γκυρίνη. 

"Να ξεκαθαρίσω εξ αρχής προς......
αποφυγήν παρεξηγήσεων , ότι δεν έχω τίποτα που να με χωρίζει με τον κ . δήμαρχο ως άνθρωπο , αντίθετα μάλιστα μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και ήταν αυτός που με θέρμη υποστήριξα στις προηγούμενες εκλογές όταν και εξελέγη δήμαρχος . Όμως το καλό παιδί και ο επιτυχημένος επαγγελματίας , αποδείχθηκε για άλλη μία φορά πως δεν αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη δημαρχιακή θητεία και αυτό είναι το θέμα μου . 
Διαβάζω στον τοπικό τύπο "μεγάλη συγκέντρωση του Π.Γκυρίνη'' Ομολογουμένως η συγκέντρωση ήταν επιτυχής , πώς να μην είναι άλλωστε όταν έχεις 73 δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους να ανακοινώσεις . Υπολογίστε 73Χ10 που είναι οι πλησιέστεροι συγγενείς συν τους φίλους και η επιτυχία είναι δεδομένη . Παρ όλα αυτά επαναλαμβάνω πως η συγκέντρωση ήταν επιτυχής , άλλωστε γι αυτό το λόγο γίνονται αυτές , για να καταδείξουν τη δυναμική του συνδυασμού , η οποία είναι και συνάρτηση του όγκου που αυτές έχουν .
Εμένα όμως ως πολίτη που δε με εντυπωσιάζουν οι πολυπληθείς συγκεντρώσεις , αλλά μ αρέσει να βλέπω πίσω απ αυτές και να στέκομαι κριτικά απέναντι στην κάθε λογής εξουσία ασχέτως αν την στήριξα ή όχι με την ψήφο μου , έχω να παρατηρήσω τα εξής :
Δε θα σχολιάσω τα ΘΑ και τις δεσμεύσεις εντός ή εκτός εισαγωγικών της νέας 4ετίας. Τέτοια προγράμματα και παρόμοιες δεσμεύσεις εκφωνούν όλοι οι υποψήφιοι , άλλωστε τις βρίσκει κανείς στο διαδίκτυο και μάλιστα σε πολλές των περιπτώσεων είναι πανομοιότυπες , μιας και οι υποψήφιοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τις εξειδικεύσουν και να τις προσαρμόσουν στις ανάγκες και στις τοπικές ιδιαιτερότητες του δήμου τους. Γι αυτό το λόγο θα εστιάσω μόνο στα έργα που έγιναν κατά δήλωση πάντα του κ. δημάρχου . Έχουμε και λέμε: Κοινωνικό Παντοπωλείο , Κοινωνικό Φαρμακείο , Κέντρο κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ ; δωρεάν παιδικές κατασκηνώσεις , παιδικές χαρές , εδώ εξαντλείται και το έργο μιας ολόκληρης 5ετίας , γιατί όλα τα υπόλοιπα που απαρίθμησε είναι υπό αμφισβήτηση . 
Ανάπλαση στα Αμπελοτόπια , πότε έγινε αυτή και τι είδους ανάπλαση ήταν που δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν . Στην περιοχή βρίσκεται το πατρικό μου και την επισκέπτομαι σχεδόν καθημερινά και γω ενδεχομένως να μην έχω καλή αντιληπτική ικανότητα , όμως κανείς να μην αντιληφθεί την ανάπλαση; , εκτός αν εννοούσε ο κ. δήμαρχος το πάρκο απέναντι απ τον Ι.Ν Κυρίλλου και Μεθόδιου ,τα χόρτα του οποίου κόβονται το Πάσχα και της Παναγίας. Μίλησε επίσης για τον τάπητα του κλειστού Γυμναστηρίου , μα αν δεν κάνω λάθος , που δεν κάνω το συγκεκριμένο έργο έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντωνίου και λογικό αφού τα χρήματα προήλθαν από τη Γ.Γ Αθλητισμού. Να μην ξεχάσω τον ποδηλατόδρομο και το σχέδιο βιώσιμης αστικής ανάπλασης , απ αυτά τα τελευταία μόνο ο βαρύγδουπος τίτλος υπάρχει , εκτός κι αν τα σχέδια αποτελούν και αυτά ένα είδος έργου. 
Στις παραλείψεις του βεβαίως , που αφορούν στην καθημερινότητα της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών , αναφέρθηκε ελάχιστα και μάλιστα προσπάθησε να μεταθέσει τις ευθύνες στον επί σειρά ετών αντιδήμαρχό του και νυν υποψήφιο δήμαρχο κ. Ναλμπάντη . 
Οφείλω πάντως κ. δήμαρχε , για να είμαι δίκαιος μαζί σας , να σας παραδεχτώ για την ετοιμότητα που επιδείξατε στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου σας . Προφανώς παράλληλα με τα δημαρχικά σας καθήκοντα αφιερώνατε πολύ χρόνο και σπαταλούσατε πολύτιμες δυνάμεις , προκειμένου να καταρτίσετε ένα τόσο πολυπρόσωπο ψηφοδέλτιο , καθώς φαίνεται η επανεκλογή σας ήταν η μόνη σας έγνοια .
Υ.Γ Τα ανωτέρω σχόλια είναι καθαρά προσωπικά και σε καμία περίπτωση δεν απηχούν τις απόψεις του συνδυασμού , τις οποίες μόνον ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αργύρης Πανταζόπουλος δύναται να εκφράζει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό παιδί? Τι παιδί, λυκόπουλο είναι. Πλάκα μας κάνεις ρε Νίκο?

Ανώνυμος είπε...

Τι σου κάνανε τα παιδιά ρε Νίκο μου και τα συκοφαντείς παρομοιάζοντας τα με τον Ανεκδιήγητο Γκυρίνη? Τα παιδιά είναι άσπιλα και αμόλυντα δεν είναι με τίποτα σαν την φάτσα του,ούτε του χαρακτήρα του.