Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Η Μαρία το βαρύ χαρτί, ο Ναλμπάντης και ο Μέσι...

- Ε, ναι. Τι παραπάνω έχει ο Μέσι από μένα;
-Θέλω να σας παρουσιάσω τον κρυφό Άσσο της παράταξης
-Ρε που έχω μπλέξει ο μαλάκας
Με "στοχευμένες" ανακοινώσεις που κατευθύνονται σε συνεργαζόμενα μέσα η παράταξη Ναλμπάντη επιχειρεί να.... παρουσιάσει τον Φετφατζίδη που αγωνίζεται στον ΑΡΗ ότι είναι κάτι σαν τον Μέσι!!! Ναι, με στοχευμένα δημοσιεύματα επιχειρείται να παρουσιαστεί η Μαρία Βουλγαροπούλου ως το δυνατό χαρτί της παράταξης και που στην τελική αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα έχει συμβάλει τα μέγιστα για την πολυπόθητη νίκη αλλά δικαιωματικά θα απαιτήσει την θέση της αντιδημάρχου για μια τετραετία.
Αν μη τι άλλο αυτή η επικοινωνιακή επιλογή αφενός αδικεί τους άλλους υποψήφιους που εδώ και μέρες ή βδομάδες δήλωσαν και εκτέθηκαν και αφετέρου με προσωπική ευθύνη του Ναλμπάντη πουσάρεται μια υποψηφιότητα που δεν είναι ο Μέσι της περιοχής ούτε της πολιτικής.
Και για όσους δε θυμούνται να σας πω ότι η Μαρία Βουλγαροπούλου ήταν αντιδήμαρχος του Μπ. Γκιόνογλου στη δεύτερη θητεία του και διακρίθηκε για την φεύτευση των κοινόχρηστων χώρων με πετούνιες...
Κλείνω με μια "συμβουλή": Κώστα, κανόνισε να βρεις κάνα "βαρύ" όνομα στο Γιδά γιατί εξ όσων βλέπω είσαι εντελώς άδειος και εκλογές δεν κερδίζονται με χαμένο το Γιδά.... 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν, λέω αν, ο Ναλμπάντης βασίζεται στην Μαρία Βουλγαροπούλου για να νικήσει στις εκλογές να του δώσετε χαιρετίσματα. Γνώμη μου και αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που λέω.
Ψηφοφόρος του Μπάμπη παλαιόθεν ουχί όμως της Βουλγαροπούλου

Ανώνυμος είπε...

Κώστα μου, με υλικά από κατεδάφιση δεν κτίζεις ποτέ μια καινούργια πολυκατοικία τι είδους νέο επαγγέλλεσθε? Εσύ την Βουλγαροπούλου, και ο Γκυρίνης τον Παπαγεωργόπουλο!!! Είμαστε μια μικρά κοινωνία και γνωριζόμαστε μεταξύ μας και αυτό μην το ξεχνάς.

Ανώνυμος είπε...

Η Βουλγαροπουλου δεν κανει λετε ενω εσεις και οι υπολοιποι θα φατε τον τοπο

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον να το ξανασκεφθεί η Μαρία. Είναι κρίμα γι' αυτήν.κάποιοι την χρησιμοποιούν