Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Αποκάλυψη. Έβγαλαν 200 καρέκλες από το "Αλεξάνδρειο" για να φανεί γεμάτη η συγκέντρωση Γκυρίνη!!! Δεν ξανάγινε

Θα σας αποκαλύψω σήμερα μια μικρή "μπαγαποντιά" που έγινε προχτές, το βράδυ της..... Δευτέρας δηλαδή, όταν έγινε η συγκέντρωση του Γκυρίνη στο Αλεξάνδρειο και η οποία κατά την άποψη ορισμένων τοπικών ΜΜΕ ήταν τεράστια αλλά και ο ίδιος ο Γκυρίνης την βρήκε τεράστια και άνευ προηγουμένου.
Έμαθα από έγκυρη ότι ο ιδιοκτήτης της αίθουσας το μεσημέρι δέχτηκε μια πρόταση από αρμόδιο της παράταξης Γκυρίνη που ήταν η εξής: Τάκη, βγάλε από την αίθουσα διακόσιες καρέκλες, αραίωσε τα τραπέζια ώστε να φανεί η αίθουσα γεμάτη!!!
Ο ιδιοκτήτης έκανε αυτό που του είπανε αφού ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. 
Έτσι λοιπόν ο Γκυρίνης εμφάνισε μια αίθουσα σχετικώς γεμάτη αλλά σε καμιά περίπτωση δεν συγκέντρωση τον κόσμο που είχε ο Ναλμπάντης λίγες μέρες νωρίτερα που ομολογουμένως είχε φουλάρει το εσωτερικό της αίθουσας και είχε άλλο τόσο κόσμο έξω από αυτήν. Είχε δηλαδή τόσο κόσμο που τα ΙΧ που ήταν παρκαρισμένα τόσο στο πάρκιγκ όσο και πάνω στο δρόμο ανάγκασε τον διοικητή της αστυνομίας να στείλει δυο τρια περιπολικά να ρυθμίσουν την κίνηση.
Τουτέστιν, ο Γκυρίνης παρουσίασε καμιά 80αριά υποψήφιους που πήγαν οικογενειακώς και μάζεψε και άλλους 150-200 και αυτό ήταν όλο.
Έ, με τέτοιες συγκεντρώσεις δεν δημιουργείς δυναμική νίκης αλλά συγκέντρωση τεθλιμένων που χάνουν την εξουσία...
Κάνω λάθος;

2 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Δεν κανεις.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 200 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΙΝΑΙ 12ΑΡΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ 8ΑΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ 10ΑΡΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΝΕ 10 ΤΡΑΠΕΖΙΑ.