Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Και το ΄14 είχε πρόγραμμα ο Γκυρίνης αλλά δεν έκανε τίποτα- Τώρα, θέλει διάλογο για να φτιάξει καινούργιο!! Άπαιχτος

Η περίπτωση του Γκυρίνη είναι ξεχωριστή και χρήζει μελέτης από πολιτικούς επιστήμονες για να αναλυθεί σε βάθος και να προκύψουν προληπτικά μέτρα ώστε να αποφευχθεί η επανάληψή της. 
Ο απερχόμενος δήμαρχος "ξαναχτυπάει" με το κείμενο της πρόσκλησης που δημοσιεύτηκε και με το οποίο καλεί τους συμπολίτες στην συγκέντρωση που κάνει στο Μέλαθρο.
Διαβάζω στο κείμενο ότι θέλει να κάνει διάλογο με τον κόσμο ώστε να καταρτίσει το πρόγραμμα της παράταξης για την επόμενη αυτοδιοικητική θητεία...
Είναι προφανές ότι ο Γκυρίνης και οι συν αυτώ είτε δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα είτε θεωρούν τον κόσμο πρόβατα και μπορούν να τους δουλεύουν κατά το δοκούν. Ξεχνάει φαίνεται ο απερχόμενος και...... τραγικά ανεπαρκής δήμαρχος ότι το 2014 που εκλέχτηκε δεσμεύτηκε έναντι των πολιτών με ένα προεκλογικό πρόγραμμα- συμβόλαιο το οποίο όμως δεν τήρησε και δεν υλοποίησε ούτε μια αράδα από τα όσα είναι εκεί μέσα γραμμένα.

Συνεπώς, ας αφήσει τους διαλόγους με τον κόσμο και αντί να πουλάει αέρα κοπανιστό ας πει ξεκάθαρα γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτα από αυτά που είχε δεσμευτεί το ΄14. Τι νόημα έχει η κατάρτιση προγράμματος εκ μέρους του Γκυρίνη όταν υπάρχει η εκκρεμότητα της υλοποίησης του προγράμματος του ΄14; Είτε έχει πρόγραμμα ο Γκυρίνης είτε όχι το ίδιο πράγμα είναι. Οπότε; Προς τι ο διάλογος που θέλει να κάνει; Προσχηματική τακτική αν μη τι άλλο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Αυτός ο ανεπαρκής και τραγικός πολιτικά δήμαρχος πρέπει να φύγει με μια συντριπτική ήττα που θα γίνει μάθημα στους επόμενους ώστε να αποφύγουν το μοντέλο της διοίκησης που εφάρμοσε. Και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος με το κριτήριό του αυτό θα κάνει....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Η αυταρχικότητα, το κόμπλεξ, και το θράσος του απερχόμενου Δημάρχου είναι εκτός ορίων. Βοά στην κοινωνία του Δήμου μας ο τρόπος και η μεθόδευση που προσπαθεί να καταρτίσει το ψηφοδέλτιο του . Σε αυτό έχει και ορισμένα μέσα πληροφόρησης ( τρομάρα τους ) που σιγοντάρουν αυτούς τους τρόπους λες και οι πολίτες είναι βλάκες και αυτοί νομίζουν ότι είναι ξύπνοι . Για του λόγου το αληθές παρακολουθείστε την χθεσινή συνέντευξη του απερχόμενου σε τοπικό μέσο παραπληροφόρησης για να καταλάβετε πόσο θράσος έχει. Αν είναι άντρας και φοράει παντελόνια να βγεί και να μας πεί ΟΧΙ τι θα κάνει και πως θα καταρτίσει το νέο του πρόγραμμα, αλλά ΠΟΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ από το πρόγραμμα που υποσχέθηκε στην προεκλογική περίοδο το 2014 . Εκεί θα παρουσιαστεί και απόλυτη γύμνια του, εκεί θα δούμε εμείς οι πολίτες πως μας εξαπάτησε πολιτικά , πως έκλεψε την ψήφο μας, και πως κατάντησε τον Δήμο μας. Όμως ότι και να κάνει, όσα μέσα και αν χρησιμοποιήσει , όσα ψέματα και αν ξαναπεί το τέλος του είναι προδιαγεγραμμένο γιατί οι πολίτες βλέπουμε την κατάντια του Δήμου μας και δεν χρειάζεται να μας το πει κάποιος τρίτος.

Ανώνυμος είπε...

Προβατακια μπε μπε ψαξτε καλο βοσκο γεμισε λυκους ο γιδας.Λυκους που τα αρπαζουνε χοντρα.Αν στην αξιοπρεπεια σας εχετε τιμη τοτε μακρια απο τα κοινα.Μας κουρασατε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκυρινης αγωνιζεται σε αυτες τις εκλογες με μισθοφορους. Τι τυχη μπορει να εχει....

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζεται πως μόνο ο Γκυρίνης μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες κάνετε λάθος. Υπάρχει και άλλος αστέρας τις πολιτικής παραπληροφόρησης. Είναι ο Πρόεδρος τις ΔΕΥΑΛ Θόδωρος Μπασδεκόπουλος από την Αγκαθιά προερχόμενος γεωπόνος και κυνηγός αγριόχοιρων. Που στην ΔΕΥΑΛ βρίσκεται λιγότερες φορές από εμένα τον καταναλωτή που πηγαίνω να εξοφλήσω τους λογαριασμούς τις επιχείρησης. Αυτός ο κύριος λοιπόν με χρήματα του φορολογούμενου πολίτη του Δήμου μας θυμήθηκε προεκλογικά να μας στείλει μαζί με τους λογαριασμούς ένα προπαγανδιστικό γκεμπελικό έντυπο των δήθεν πεπραγμένων τις ΔΕΥΑΛ. Ξεχνά όμως να μας πληροφορήσει πως επί πέντε χρόνια υποσχέθηκε μαζί με τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Ράπτη πως θα κάνει μια ειδική συνεδρίαση για τα πεπραγμένα τις ΔΕΥΑΛ Αλλά δεν έγινε ποτέ μέχρι σήμερα. Γιατί άραγε???? . Γνωρίζει αλλά δεν μας ενημερώνει για ποιο λόγο το νερό που πίνουμε είναι γεμάτο μαυρίλα, και τα φίλτρα που βάζουμε λασπώνουν από την δεύτερη μέρα???. Ξεχνά να μας ενημερώσει πως ο βιολογικός καθαρισμός λειτουργεί χωρίς άδεια από το 2013 ???. Ξεχνά να , μας ενημερώσει πως ένα δάνειο τις επιχείρηση που είχε υπόλοιπο 174000 χιλιάδες ευρώ έφτασε τα 633000 χιλιάδες ευρώ και έγινε κατάσχεση από το ταμείο του Δήμου που ήτανε εγγυητής από την Τράπεζα Πειραιώς ????. Γνωρίζει αλλά περί άλλων τιτιβίζει ότι εμείς οι πολίτες αγοράζουμε εμφιαλωμένο νερό να ποιούμε εμείς και τα παιδιά μας αφού το νερό είναι τόσο καλό όπως αναφέρει στο φυλλάδιο ??? Προφανώς νομίζει πως με μεθόδους του 1961 θα εξαπατήσει πάλι τους ψηφοφόρους του Δήμου μας , είναι βαθιά ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ αυτός και η παρεούλα του. Και θα το διαπιστώσει πολύ σύντομα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ 90% ΕΠΙ ΤΖΙΛΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΓΙΑ Μ.ΛΑΚΕΣ?ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΛΟΓΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.