Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

video - Άγαρμπο "πέσιμο" Κυτούδη σε Ισ. Χαλκίδη- Κουνάει μαντήλι ο πρόεδρος;

Ακούστε από βίντεο τα όσα είπαν το πρωί στο ράδιο Αβένα 97,7fm o αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Ισαάκ Χαλκίδης και ο Μ. Κυτούδης  που βρίσκεται υπ΄ ατμόν από την θέση του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μετά τον θεσμικό περιορισμό του στα όσα προβλέπει ο νόμος και οι διατάξεις.
Μετά την απόφαση του αντιδημάρχου να.....
ασκήσει τα καθήκοντά του και πλέον να αλλάξει το καθεστώς λειτουργίας των σχολικών επιτροπών που υπήρχε μέχρι σήμερα ο εν λόγω πρόεδρος άρχισε να νιώθει στενάχωρα και όπως είχα προβλέψει προ ημερών θα αποφασίσει προσχηματικά να κατέβει από το τρένο παραιτούμενος απο την θέση του.
Ο Χαλκίδης λοιπόν στο μισάωρο της συνέντευξής του στο ραδιόφωνο ξεκαθάρισε ότι το νέο μοντέλο θα εφαρμοστεί όπως προβλέπεται.

Ακούστε τα βίντεο, θα καταλάβετε πολλά...





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο βίος και πολιτεία του Ισαάκ Χαλκίδη είναι γνωστή και στις πέτρες ακόμη. Ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για παρατυπίες για παρανομίες και για ανθρώπους που έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα είναι ο Χαλκίδης. Επί των ημερών του πρόεδρος όν του Δημοτικού Συμβουλίου Μελίκης υπήρξε όργιο παρατυπιών και παρανομιών που τώρα κάθε μέρα βγένουν στον αέρα. Τότε όμως το βόλευε η κατάσταση, τώρα μας το παίζει Ρομπέν των δασών. Αλλά ας μην ξεχνά πως η κοινωνία μας είναι μικρή και γνωριζόμαστε πολύ καλά κ Χαλκίδη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είστε καλά κύριοι......είναι τώρα σχολιο υγιούς ατόμου το παραπάνω....ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ......Ο Μόσχος καλός είναι και σαν σύμβουλος ΤΟΕΒ με το βιογραφικό που έχει πολύ του είναι.......και αυτό....Υ.Ε. ΕΙΝΑΙ . Τί δουλειά εχει με την παιδεία... ή ..Ας μοιράσει τελικά τα υλικά καθαριότητας.