Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Διαψεύδει ότι πήγε καφενείο και λέει ότι είχε δουλειά, ότι ήταν ενημερωμένος ο δήμαρχος ....ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ

Τότε, παλιά. Την ημέρα της ορκομωσίας
Ενοχλήθηκε από το δημοσίευμα που είχε τίτλο "Προτίμησαν το καφενείο οι τρεις αντί ...." ο ένας εκ των τριών, ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας (αν και δεν το επισημαίνει στο τέλος της επιστολής του, το επισημαίνω εγώ. Δείτε ότι υπογράφει ως "δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας" σκέτο) και διαψεύδει ότι ήταν για καφέ αλλά ότι είχε δουλειά και λέει ότι είχε ενημερώσει σχετικά.
Δεν έχω να αντικρούσω τον σύμβουλο διότι δεν είναι το κύριο ζητούμενο αν ήταν για.....
καφέ ή αλλου αλλά το γεγονός ότι απουσιάζε όλως τυχαίως μαζί με τους άλλους δυο (η τριάδα που λέγαμε) και επίσης όλως τυχαίως απουσίαζε και στην προηγούμενη ειδική συνεδρίαση όταν και τότε πιθανόν να είχε δουλειά και δεν προσήλθε στη συνεδρίαση για να εκφράσει την βούλησή του στην εκλογή του πρόεδρου του σώματος.

Ο σύμβουλος ζητάει να επανορθώσω και να πω ότι δεν ήταν για καφέ. Το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση αν τον ικανοποιεί αλλά ας πράξει κι αυτός το αυτονόητο πολιτικά ζητούμενο: ας ξεκαθαρίσει την στάση του, ας αφήσει τα μέσα έξω και ας διαλέξει πλευρά. Ή  παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς. Και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα δε γίνεται.
Ο σύμβουλος υποστηρίζει ότι ήταν ενημερωμένος ο δήμαρχος για την απουσία του και ότι δεν του ζητήθηκε να ακυρώσει την δουλειά του για να παραστεί. Πιθανόν να είναι και έτσι αλλά που να φανταστεί ο δήμαρχος το "κρέμασμα" που τον περίμενε... Και μετά αναρωτιούνται ορισμένοι γιατί ζήτησε τις παραιτήσεις να τις έχει στο συρτάρι του.

Η επιστολή του Γιάννη Κιρκιλιανίδη είναι:

κ.  Μόχλα, αναφορικά με το ψευδές δημοσίευμα της 17-03-2017 σας αναφέρω τα ακόλουθα:

Αναγνωρίζω το απεριόριστο δικαίωμά σας να κριτικάρετε τις πολιτικές μου τοποθετήσεις. Αναγνωρίζω, παρότι τις περισσότερες φορές δεν συμφωνώ με αυτές, το δικαίωμά σας να παρουσιάζετε τις δικές σας εκτιμήσεις για τα πολιτικά γεγονότα της περιοχής μας ή και γενικότερα. Δεν σας αναγνωρίζω το δικαίωμα να διαστρεβλώνετε τα πραγματικά γεγονότα που με αφορούν επειδή αυτό ίσως εξυπηρετεί τους κύκλους στους οποίους κινείστε τελευταία. Τα γεγονότα είναι γεγονότα και φράσεις όπως "πήγαν στο καφενείο" με τα απαραίτητα συνοδευτικά υπονοούμενα περί σκόπιμης απουσίας σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου θα τις ανακαλέσετε άμεσα , καθότι είναι ψευδείς συκοφαντικές και προσβάλλουν την προσωπικότητά μου.
  
Έχετε την επιλογή του να ανακαλέσετε άμεσα τα ανωτέρω διότι, η απουσία μου στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ήταν γνωστή από το πρωί στον Δήμαρχο, δεν μου ζητήθηκε να εξετάσω την δυνατότητα αναβολής  της υποχρέωσής μου, συνεπώς δεν υπήρχε η κακή πρόθεση την οποία υπαινίσσεστε.

Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβεβαιώσετε την μεροληπτική σας δημοσιογραφία, δεδομένου ότι προβήκατε σε δημοσιεύματα  των οποίων την πραγματική υπόσταση τους δεν εξετάσατε ως οφείλατε και παρότι εκτιμώ την θετική συνεισφορά του τύπου, υπάρχουν και όρια τα οποία κατά συρροή υπερβαίνετε. 
 Αναμένω την ανάκληση και διορθωτική δήλωση στην ιστοσελίδα σας. 
  
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξάνδρειας Γιάννης Κιρκιλιαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: