Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ο απατεώνας Σώρας και η υποκριτική δήλωση του Βοργιαζίδη- Πρώτη θέση το Νοέμβριο στη συγκέντρωση ο δήμαρχος!!!


-Βρήκε πελατεία και πήγε αλλά ντρέπεται να το πει


Oτι επρόκειτο περί ενός απατεώνα με πατέντα ήταν γνωστό σε κάθε λογικό πολίτη. Όλοι όσοι είχαν την ελάχιστη διανοητική ικανότητα να προσεγγίσουν το θέμα αντιλαμβάνονταν ότι τα μυθώδη ποσά που..... έλεγε ότι έχει στην κατοχή του ο Σώρας και η κίνησή του ήταν "πέτσινα". Ο στόχος αυτού του τύπου ήταν εμφανής εξ αρχής και απλός, ήθελε να κονομήσει εις βάρος αφελών και όταν του ήρθαν όλα βολικά με την σκανδαλώδη ανοχή της πολιτείας έκανε κόμμα και θεωρώ σίγουρο ότι θα εκλέγονταν και βουλευτής. Ο Λεβέντης είναι καλύτερος ή ο φασίστας ο Μιχαλολιάκος είναι καλύτερος από τον αγράμματο Σώρα;


Πολύς κόσμος, φτωχός κόσμος, εξαθλιωμένος κόσμος τον ακολούθησε και το κίνημα του Σώρα εξαπλώθηκε παντού. Σε όλη την επικράτεια βλέπεις γραφεία και πυρήνες. Τέτοια ευρύτητα και παρουσία δεν έχουν παραδοσιακά κόμματα. Μέλη της κίνησης του Σώρα δουλεύουν με αυταπάρνηση και φανατισμό με σύστημα πόρτα πόρτα και στρατολογούν κόσμο. Η δυναμική που είχε το κίνημά του ήταν εμφανής. Ζορίστηκαν οι κρατούντες και επίσπευσαν την δίκη του και τον αφόπλισαν με την καταδίκη του. Ωστόσο, άφησαν τόσα χρόνια οι δικαστές και κρατικοί λειτουργοί να εξαπλώνεται μια φενάκη στο λαό, να κυριαρχεί η απάτη και να αναγορεύεται σε σωτήρα ο Σώρας με την ακροδεξιά ρητορική, με τις ρατσιστικές απόψεις, με την αγραμματοσύνη του και την κλαρινομαγκιά του.
Τώρα που η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει καλό θα είναι να αναθεωρήσουν απόψεις όλοι όσοι παραπλανήθηκαν, όσοι πίστεψαν στον Σώρα διότι λειτούργησαν αφελώς. Δεν είναι "κακό" να παραδέχεται κάποιος το λάθος του. Κακό είναι να υποκρίνεται ότι μετάνοιωσε όπως κάνει ο δήμαρχος Βέροιας Βοργιαζίδης που βγήκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ και είπε ότι ήταν λάθος του που πήγε τον Νοέμβριο του 2015 στο Αιγές σε συγκέντρωση με ομιλητή τον καταζητούμενο πλέον Σώρα. Είπε ότι ήταν λάθος εξ αιτίας του δικαστικού αποτελέσματος και όχι γιατί ως δήμαρχος της Βέροιας κατανόησε επαρκώς το λάθος του. Αν δεν καταδικάζονταν ως απατεώνας ο Σώρας ο Βοργιαζίδης προφανώς δεν θα έλεγε ότι ήταν λάθος διότι κανείς δεν θα τον ρωτούσε. Το θεωρώ υποκριτικό εκ μέρους του και θα περίμενα να πει την αλήθεια. Περίμενα να πει ότι πήγε διότι ο Σώρας έχει δύναμη στη Βέροια και επειδή οι περισσότεροι εξ αυτών που πήγαν στην συγκέντρωση είναι ψηφοφόροι του δήμου Βέροιας πήγε εκεί γιατί το απαιτούσε η ...πελατεία του. Απλά πράγματα και καθαρά.

η φωτ. είναι από το inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: