Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Με το "καλημέρα" έκανε το πρώτο φάουλ ο Ράπτης- video

Με ομοφωνία εκλέχτηκε ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της.....
Αλεξάνδρειας το μεσημέρι της Κυριακής κατά την προβλεπόμενη διαδικασία που διεξήχθη. Ο νέος πρόεδρος, ο Δημήτρης Ράπτης ανέβηκε, κατέλαβε τον θώκο για τα επόμενα διόμιση χρόνια αλλά με το "καλημέρα" υπέπεσε στο πρώτο πολιτικό- δεοντολογικό θα έλεγα φάουλ.

Πήρε το λόγο και ευχαρίστηκε εις διπλούν και τριπλούν τους συμβούλους που τον ψήφισαν αλλά ξέχασε να ευχαριστήσει τα μάλα τον Δήμαρχο Γκυρίνη που τον επέλεξε και τον πρότεινε στην δημοτική του ομάδα για υποψήφιο πρόεδρο. Θεωρώ ότι αυτή η παράλειψη δεν έγινε εσκεμένα πλην όμως την καταγράφω για να έχουμε όλοι ένα μέτρο και γνώση του πως και με ποιον τρόπο κινείται η διοίκηση. 
Ως γνωστόν, ο δήμαρχος ως επικεφαλής, ως αρχηγός δηλαδή της δημοτικής του ομάδας προτείνει για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, προτείνει για προέδρους των δημοτικών επιχειρήσεων, επιλέγει αντιδημάρχους, προτείνει μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς επίσης και σε όλες τις επιτροπές που προβλέπονται από τον νόμο.
Ως εκ τούτου, και ο Δ. Ράπτης επελέγη από τον Δήμαρχο και μόνο και προτάθηκε και αν μη τι άλλο επιβάλλονταν ο νέος πρόεδρος να τον μνημονεύσει στην εναρκτήρια ομιλία του και να τον ευχαριστήσει για το γεγονός ότι βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται.

Ο νέος πρόεδρος λοιπόν αμέσως μόλις ανέβηκε στην θέση του εκφώνησε μια μίνι ομιλία ευχαριστιών και προτροπών προς τους συναδέλφους του που είναι η ακόλουθη:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ...'Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ευεργέτη μας διότι δεν πρέπει να θεωρούμε ότι πήραμε αυτήν την θέση γιατί εμείς είμαστε ....οι μοναδικοί και μετά από μας το χάος.