Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ταβανόπροκα Μπρουσκέλη εναντίον Ναλμπάντη- βιντεο

Ισ. Χαλκίδης - Ν. Μπρουσκέλης
-άρχισε η αποδόμηση νωρίς νωρίς


Με το "καλημέρα" της νέας σύνθεσης της διοίκησης Γκυρίνη άρχισε τα καρφώματα και οι μπηχτές εναντίον του Ναλμπάντη που απ΄ ότι φαίνεται ήδη άρχισε να γίνεται ξένο σώμα από την ομάδα της πλειοψηφίας. Σήμερα το πρωί ως το.....
μεσημέρι στις 3 γινότανε η διανομή της βοήθειας στους απόρους (πρόγραμμα ΤΕΒΑ) στις εγκαταστάσεις της Βένους παρουσία του Ν. Μπρουσκέλη και του αντιδημάρχου Ισ. Χαλκίδη.

Ως γνωστόν ο Ν. Μπρουσκέλης είχε αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης του προγράμματος για τον δήμο της Αλεξάνδρειας και όσο διάστημα ήταν υπεύθυνος το πρόγραμμα λειτούργησε άψογα. Ωστόσο, δεν ήταν και τυπικά αρμόδιος αφού ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δε θα μπορούσε να έχει τέτοιες αρμοδιότητες. Τις αρμοδιότητες αυτές ο δήμαρχος τις είχε εκχωρήσει στον απελθόντα αντιδήμαρχο Κ. Ναλμπάντη που όμως δεν τις άσκησε ποτέ. Ο νέος αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, παιδείας και αθλητισμού Ισ. Χαλκίδης είναι πλέον αρμόδιος για τον τομέα και ως εκ τούτου παρίστατο στην διανομή της βοήθειας.

Σήμερα λοιπόν οι δυο τους έκαναν δηλώσεις στο emvolos.gr και βλέποντας το βίντεο παθαίνω μια πρώτη έκπληξη. Ακούω τον Ν. Μπρουσκέλη να λέει: "...με πολύ χαρά παραδίδω τα καθήκοντα επιτέλους σε έναν αντιδήμαρχο ο οποίος θα ασκήσει πραγματικά τα καθήκοντα της κοινωνικής πολιτικής όπως πρέπει..."  Το καρφί είχε πέσει και ήταν μεγάλο. Ο Χαλκίδης το πιάνει και κάνει αμέσως μετά σχόλιο.
Η αποδόμηση του Ναλμπάντη αρχίζει και μάλιστα πολύ νωρίς. 

Δείτε το βίντεο του emvolos.gr. Το "καρφί είναι στο 3:25 αλλά δείτε όλο το βίντεο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞ ΟΣΩΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΑ ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ
ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΕΣΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΖΕΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνας 8:16 οτι ο προεδρος δεν κραταει την καρεκλα του. Φευγει, αποχωρει, τον διωχνει ο δημαρχος δεν ξερω. Παντως καρεκλα δεν θα εχει.

Ανώνυμος είπε...

Ο προεδρος δεν εχει καρεκλα, φευγει και θα ειναι απλος δημοτικος συμβουλος και στηριζει τον δημαρχο του
Αντε γεια Ναλπαντη και να μας γραφεις

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Ισαάκ που έπιασε το υπονοούμενο και το σχολίασε. Την ερχόμενη εβδομάδα στο τριμελές κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης γίνεται μια δίκη με κατηγορούμενους από την Μελίκη για την παράνομη πρόσληψη του γαμπρού του. Μήπως θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο? Δημόσιο πρόσωπο ήταν και τότε και τώρα. Θα το κάνει?