Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ο γάμος και τα πουρνάρια ή ο Βεσυρόπουλος στο γήπεδο και οι Συριζαίοι στα Τρίκαλα

-Τι κάνουν τρεις αντιδήμαρχοι στο γήπεδο;
-Μοιράζουν μετάλλια!


Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν προγραμματισμένα δυο εκδηλώσεις. Η μια ήταν στα Τρίκαλα και αφορούσε στον αγροτικό τομέα, τα προβλήματά του και τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης και η άλλη ήταν στη Βέροια όπου η ομάδα της..... Αλεξάνδρειας αγωνίζονταν στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών του νομού μας.

Το Σάββατο ως γνωστόν είναι ημέρα όπου οι βουλευτές της Ημαθίας βρίσκονται στα σπίτια τους και το αφιερώνουν είτε σε επαφές με ψηφοφόρους τους είτε σε εκδηλώσεις τέτοιου ή παρόμοιου τύπου. Έτσι έγινε και αυτό το Σάββατο. 
Οι βουλευτές του Σύριζα Αντωνίου, Ουρσουζίδης και Καρασαρλίδου επέλεξαν να βρίσκονται στην ημερίδα στα Τρίκαλα όπου ο καθηγητής πανεπιστημίου Καραντινινής διοργανώνει στο χωριό του για κάποια χρόνια τώρα μια τέτοια εκδήλωση φέρνοντας μαζί του καθηγητές πανεπιστημίων, τεχνοκράτες με βαθιά γνώση του ζητήματος και ενημερώνει τον κόσμο. Στην ίδια εκδήλωση επέλεξε να παραβρεθεί και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης όπου και χαιρέτισε την εκδήλωση.

Από την άλλη μεριά ο Βεσυρόπουλος της ΝΔ επέλεξε διαφορετικά. Προτίμησε να πάει στο γήπεδο της Βέροιας διότι θα ήταν αυτός που θα έκανε την απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα. Δεν θέλω να σχολιάσω το καπέλωμα του προέδρου της ΕΠΣΗ Φωτιάδη που τελικά γρήγορα αποδεικνύεται ότι είναι ωσεί παρών αλλά το αξιολογικό κριτήριο του βουλευτή να υποβαθμίσει την ημερίδα στα Τρίκαλα όπου θα είχε την ευκαιρία αν όχι να μάθει καινούργια πράγματα πιθανόν να λύσει κάποιες απορίες που έχει. Γιατί, δεν είναι δυνατόν να τα ξέρεις όλα.

Οι Συριζαίοι λοιπόν πήγαν στην ημερίδα και ίσως άκουσαν νέα πράγματα και πιθανόν να προβληματιστούν και ο Βεσυρόπουλος πήγε στο γήπεδο γιατί προτίμησε να χαλαρώσει. Βέβαια, δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το γεγονός ότι στο γήπεδο, μαζί με τον Βεσυρόπουλο παραβρέθηκαν και τρεις αντιδήμαρχοι της Αλεξάνδρειας (Χαλκίδης, Σαρακατσιάνος και Τόκας). Τι να πω περισσότερο;
Αυτά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μόχλα είστε άδικος με τον τοπικό βουλευτή και ενδεχόμενα και υποψήφιο για υπουργοποίηση πολιτικό. Τι να κάνει στις ημερίδες. Αυτά τα γνωρίζει τα θέματα απ έξω κι ανακατωτά.