Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Αποκλειστική πληροφορία- ΓΙΑΤΙ έχασε το τιμόνι το 17χρονος; Τι είπε σε φίλο του

-..που μίλησε μαζί του μετά το δυστύχημα

Πολλά έχουν γραφτεί και άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της 13χρονης Κατερίνας Κυροπούλου. 

Ακούσαμε και είδαμε δηλώσεις συγγενών της αδικοχαμένης Κατερίνας και χτες τα όσα φέρεται να είπε ο πατέρας του νεαρού οδηγού. Ωστόσο, μέχρι τώρα κανείς δεν......
έχει αναφερθεί στο "γιατί" ο 17χρονος έχασε το δρόμο, έχασε την πορεία του, έχασε το τιμόνι του αυτοκινήτου του και βρέθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο.
Χτες το απόγευμα έφτασε μια πληφορορία η οποία είναι από πολύ καλή πηγή. Άτομο του στενού περιβάλλοντος του νεαρού επικοινώνησε μαζί του και τον ρώτησε “πως έγινε”. Η απάντηση που πήρε είναι εντυπωσιακή.
Ο νεαρός εφευγε από την Αλεξάνδρεια αφού πρώτα είχε επισκεφτεί τον οδοντίατρό του και επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Καθώς ήταν γκαζωμένος επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Βέροια και στο ύψος του φαρμακείου του Ν. Ανεσίδη βλέπει στα δεξιά του, στον δρόμο που "έρχεται" από το 4ο δημοτικό σχολείο ένα ΙΧ να βγαίνει ως την άκρη του δρόμου για να διαπιστώσει αν μπορεί να περάσει ή όχι. Ο νεαρός κόβει απότομα αριστερά και κατά διαβολική σύμπτωση ένα άλλο ΙΧ βγαίνει από τον δρόμο του Κέντρου Υγείας και αυτό τον οδηγεί να κόψει απότομα δεξιά και ταυτόχρονα ίσως πάνω στον πανικό του τραβάει χειρόφρενο. Το αυτοκίνητο χάνεται, δεν ελέγχεται και ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο όπου θερίζει την Κατερίνα και σταματάει τριάντα περίπου μέτρα πιο μακρυά μέσα στο γκαζόν.

Τα παραπάνω φέρεται να είπε ο νεαρός στον φίλο του που επικοινώνησε μαζί του και εξηγούν ως έναν βαθμό το "γιατί" συνέβησαν όλα αυτά. Γιατί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, γιατί ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, γιατί έγινε το κακό. Επίσης όλα τα παραπάνω "δένουν" με αυτό που φέρεται να δήλωσε στο "Ε" ο πατέρας του νεαρού που είπε: "και εσύ να ήσουνα μπαμπά δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι, ήταν αδύνατον". 
Ωστόσο, αν και η πηγή είναι αξιόπιστη και εκτιμώ ότι μετέφερε την συνομιλία που είχε με ακρίβεια η όλη κατάσταση θα ξεδιαλυθεί με το πόρισμα που θα συντάξουν οι εμπειρογνώμονες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: