Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Πολύ σωστά έδωσε τη δουλειά σε τοπική επιχείρηση ο δήμος Αλεξάνδρειας- Να το ξανασκεφτούν ορισμένοι

Διαβάζω στο σύστημα "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ότι ο δήμος με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ανέθεσε μια προμήθεια ύψους δύο περίπου χιλιάδων ευρώ σε μια τοπική επιχείρηση. Πριν αρχίσει η γνωστή σε...... όλους ανοησία ότι γίνονται κινήσεις κάτω από το τραπέζι, ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ, ότι η διοίκηση του δήμου θέλει να δημιουργήσει στρατό ψηφοφόρων καλό θα είναι να αναλογιστούμε αν αυτή η πρακτική που εφαρμόζεται από όλες τις διοικήσεις στους περισσότερους ΟΤΑ της χώρας είναι λάθος ή όχι.
Φανταστείτε μια διοίκηση του δήμου μας να έκανε διαγωνισμό για την προμήθεια αυτών των ειδών και να έπαιρνει τη δουλειά ένα μαγαζί από Βέροια ή Γιαννιτσά ή και Θεσσαλονίκη ακόμα. Όλοι θα λέγαμε ότι ο δήμος δίνει λεφτά των δημοτών σε επαγγελματίες εκτός δήμου και ορθώς θα ασκούσαμε κριτική.
Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση η επιχείρηση που πήρε τη δουλειά εκτός του ότι έχει συνεργαστεί με το δήμο πολλές φορές στο παρελθόν και ξέρουν την δουλειά της έχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό και αυτό ίσως είναι το "λεπτό" σημείο που ορισμένοι ξύπνιοι έμαθα ότι θέλουν ή θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν με αφορμή την σημερινή συνεδρίαση. Πρόκειται για την ίδια ιδιοκτησία που έχει και το ενημερωτικό σάιτ alexandriamou.gr που έχει ως ιδιοκτήτρια την Έφη Καραγιάννη.
Συνεπώς, επειδή η διοίκηση έκανε το αυτονόητο και συνεχίζει μια πρακτική παγιωμένη καλό θα είναι πριν θελήσουν ορισμένοι να κάνουν τους έξυπνους στην σημερινή συνεδρίαση να το ξανασκεφτούν ακόμα μια φορά. Κατανοητόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: